Haberler

'Mutfağım Anadolu" da Kazananlar Belli Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının (KO-MEK) düzenlediği “Mutfağım Anadolu” temalı yemek Yarışması finalleri Seka Park Otel’de gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının (KO-MEK) düzenlediği "Mutfağım Anadolu" temalı yemek Yarışması finalleri Seka Park Otel'de gerçekleşti.

Bu yıl "Mutfağım Anadolu" temalı yemek ve tatlı yarışması düzenleyen KO-MEK'te tatlılar ve yemeklerde final heyecanı yaşandı. SEKA Park Otel'de gerçekleştirilen final yarışmasında tatlılar ve yemekler ayrı ayrı yarıştı. KO-MEK kursiyerlerinin hazırladığı bir birinden güzel tatlılar ve yemekler finalde dereceye girebilmek için jürinin beğenisine sunuldu. Deneyimli aşçıların jüriliğini yaptığı yarışma yemekler ve tatlılarda 4 er kategoriden seçildi. Yemeklerde; Hünkar beğendi, Kuru patlıcan dolması, Patlıcanlı tepsi kebabı ve Patlıcanlı etli güveç yarışırken tatlılarda ise Kalbura; Bastı, Dilber dudağı, Baklava ve Kadayıf dolması yarıştı.

SEKA Park Otel'de gerçekleştirilen yarışmada jüri üyeliğini Seka Otel üretim müdürü Ahmet Hürüz, Seka Otel satış ve pazarlama müdürü Sanem Göktaş ve SEKA Otel üretim şefi Muhammet Apaydın yaptı. Canlı performansla şeflerin gözetiminde birbirinden lezzetli yemeklerin ve tatlıların hazırlandığı ve adeta görsel şölene dönen yarışmada jürinin değerlendirmesi sonucu Yahya Kaptan Kurs Merkezinden Hünkar Beğendi ile İsmihan Selcuk birinci olurken, Yenikent Kursmerkezi kursiyeri etli patlıcan güveç yemeği ile Sebahat Çamlıbek 2. Uzuntarla Kurs merkezinden etli patlıcan güveç yemeği ile Muhammet Demirtaş ise 3. Oldu. Tatlılarda ise Yenikent Kurs Merkezinden baklava ile Fatma Beyaz 1. Olurken, Gündoğdu Kurs Merkezinden Kalbura Bastı tatlısı ile Hülya Yıldız 2. Oldu. 3. İse Gölcük Kurs merkezinden Dilberdudağı ile Füsün Balkan oldu.

Yarışmada dereceye girerek ödül almaya hak kazanan yarışmacıların ödülleri 26 Mayıs'ta düzenlenecek olan KO-MEK genel sergi açılışında verilecek. Final yarışmasına katılarak jüri üyelerine teşekkür hediyesi veren KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan konuşmasında yarışmaya katılan her ürünün birbirinden güzel olduğunu ifade ederek burada amaç yarışmak değil bir aile olarak kaynaşmak ve bir aile olmaktır dedi. Daha sonra konuşan Seka Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Sanem Göktaş ise yemekler ve tatlılar içinden dereceye girenleri seçmek için zorlandıklarını ifade ederek buraya gelen her yarışmacının ürünü gerçekten çok güzeldi, farklı alanlarda değerlendirme yaparak 1. yi belirledik dedi. Son olarak konuşan KO-MEK Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu Birsen Naçak Kılıç ise tüm yarışmacılara teşekkür ederek dereceye girenleri açıkladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenikent Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title