Haberler

'Hacı TOKİ' Mağduru Vatandaşlar, Yol Kapattı

Güncelleme:

Hatay'da 'Hacı TOKİ' diye tanınan müteahhit 3 kardeşin ev yapma vaadiyle kendilerinden para aldıktan sonra ortadan kaybolduğunu söyleyen vatandaşlar, eylem yaptı.

Hatay'da 'Hacı TOKİ' diye tanınan müteahhit 3 kardeşin ev yapma vaadiyle kendilerinden para aldıktan sonra ortadan kaybolduğunu öne süren vatandaşlar, eylem yapıp yolu trafiğe kapattı.

Hatay'ın merkez Antakya İlçesi'nde 482 kişiden ev yapma vaadiyle yaklaşık 15 milyon topladıktan sonra ortadan kaybolduğu iddia edilen müteahhit Durdu, Bedri ve Sıracettin Arslan kardeşlerin Mehmet Kafadar Caddesi'ndeki işyerinin önünde toplanan kalabalık yolu bir süre trafiğe kapattı. Yolu trafiğe açmak istemeyen vatandaşlar ve polis arasında da arbede yaşandı. Polis daha sonra yolu trafiğe açtı.

"DEVLET MAL VARLIKLARINA EL KOYSUN"

Mağdurlardan 58 yaşındaki Mehmet Yılmaz, 3 kardeşin bugüne kadar yaptığı konutlarla 2 binden fazla kişiyi ev sahibi yaptığını ve bu şekilde halka güven verdiğini belirterek, "Devlete şu ana kadar vergilerini vermiş, denetimlere de açık bir kimse. 1.5 senedir sıkıntıya düştüğünden dolayı mağdurların paralarını ödeyemedi. Biz devletimizden şunu bekliyoruz, madem bu kadar halk mağdur edildi, devletimiz bunların elindeki mal varlığına el koysun. Halkın paralarını iade etsin. Ben 100 bin liranın üstünde para vermiştim" diye konuştu.

1 DAİREYİ 3 KİŞİYE SATMIŞ

Dolandırıldığını öne sürenlerden Gülsüm Yıldız ise, "Ben her gün gelip ne olduğunu soruyorum bana her gün farklı bir yalan söylüyor. Bu kadar milleti de yalan ve dolanla kandırdılar. Ben 50 bine yakın para vermiştim, hepimiz mağdur edildik. Her daireyi üç farklı kişiye gösterip satmış. 500 kişi para vermiş ama toplam 100 dairesi ya var ya yok" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antakya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

rrrMobil-ANDROID:

Klasik Türk filmi bizim milletimiz uslanmaz

5
1
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Ya ne zaman ogreneceksiniz namazla hacilikla orucla insan olunmadigini.

1
1
yanıtYanıtla
HussammobilWeb@haberler.com:

kim ki kendisini hacı hoca devrimci toprağım gibi sıfatlarla tanıtıyorsa o kişiden uzak durun bunlar bu sıfatlar üzerinden prim yapma çabasında olan kişilerdir

1
0
yanıtYanıtla
GunduzmobilWeb@haberler.com:

Benim gibi olun turkiye den hicbir sey almayin cunku devlet dolandiricilari az ceza veriyor

1
0
yanıtYanıtla
ahmet oral:

bankalar kredi veriyor al kredini koy tapunu cebine sen faiz ödemeyim ucuza mal edeyim dersen zaten baştan risk alınmış kendi anlaşmanı kendin yapmışın parayıda vermişin dolandırılanda en az dolandıran kadar suçlu geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Geçenlerde bende antakyadaydim dairelerine de bakmistim ama hoşuma gitmemişti. İyiki almamisim...

0
0
yanıtYanıtla
Yılmaz AslanmobilWeb@haberler.com:

Bizimde akrabamiz verdi parasını sözde parayı değerlendirip fazlasıyla vereceğini söylemiş bunlara inanan enayiler olduğu sürece bitmez böyleleri biraz mantıklı olun ya

0
0
yanıtYanıtla
KOMSER MEMET:

HACI ABİ ABİLİĞİNDEN UTANMADINMI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title