Haberler

Mütareke Oyunlarının Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mudanya Mütarekesinin 92. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen briç turnuvası, yelken yarışları ve mütareke koşusunda dereceye girenler ödüllerine kavuştu.

Mudanya Mütarekesinin 92. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen briç turnuvası, yelken yarışları ve mütareke koşusunda dereceye girenler ödüllerine kavuştu.

Mudanya Belediyesi ve Türkiye Briç Federasyonu ve Bursa Briç Spor Kulübü işbirliği ile gerçekleşen turnuva eleme turlarının ardından final karşılaşmasıyla sona erdi. 80 sporcunun katıldığı turnuvada 9. Mütareke Briç turnuvası çekişmeli geçen karşılaşmaların ardından ödül töreni ile son buldu. Mudanya Belediyesi ile Türkiye Yelken Federasyonu ve Bursa Yelken Kulübü 'nün organize ettiği Eker- Bursa Yelken Kulübü Mütareke Kupası'da, çekişmeli anlara sahne oldu.

Yarışlarda 13 tekne ve 60'a yakın sporcu start alırken, Trilye'den hareket eden tekneler, Mudanya iskelesi açıklarında yarışı tamamladı. IRC yarışlarında kaptanlığını Ahmet Eker'in yaptığı yayık Ayran birinci olurken, ikincilik Gemlik Yelken Kulübünün Evolutıon teknesinin oldu.

Yarış sonrasında Bursa yelken kulübü tekneleri mütareke binası açığında Arya-Toka sancak töreni düzenledi. Törenin ardından dereceye giren sporculara kupalarını CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir ile Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz verdi.

Mudanya Belediyesi ile Bursa Masterlar Atletizm Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği Mütareke koşusu da nefesleri kesti. Bursa'nın yanı sıra çevre illerden de toplam 180 sporcunun katıldığı koşunun startını Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz verdi. Mütareke binası önünde start alan koşu Mudanya iskelesi dönüşümle Arnavutköy 'ün ardından yine Mütareke evi önünde son buldu. Organizasyonu düzenleyen Bursa Masterlar Atletizm kulübü başkanı Mustafa Yağcı, Herkes için spor herkes için atletizm sloganıyla yola çıktıklarını ve bu yıl Kazancı ve Uludağ'ın ardından 3. Koşuyu Mudanya'da düzenlediklerini ifade etti. Yağcı "Bugün yaptığımız koşu bize Mudanya Mütarekesi ile birlikte çifte sevinç yaşattı" diye konuştu.

Hayli çekişmeye sahne olan yarışların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Briç Federasyonu Bursa Yelken Kulübü Hayri Türkyılmaz Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title