Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na Tebrik Telefonu

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından Irak'ın Musul kentinde rehin alınan konsolosluk görevlilerinin Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, "Kardeşlerime, vatandaşlarımıza 'özgürlüğe, vatanınıza hoş geldiniz' diyorum" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayıp rehinelerin kurtarılması nedeniyle kutladığı öğrenildi.

"VATANINIZA HOŞ GELDİNİZ"

Kılıçdaroğlu, yazılı açıklamasında, konsolosluk görevlilerinin IŞİD terör örgütünün elinde 101 gün rehin kaldıktan sonra kurtarıldığını anımsattı. Açıklamasında, "Kardeşlerime, vatandaşlarımıza 'özgürlüğe, vatanınıza hoş geldiniz' diyorum" ifadelerine yer veren Kılıçdaroğlu, rehinelerin kayıpsız ve sağlıklı kurtarılmış olmalarından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Vatanımızın özgür topraklarına, ailelerine, yakınlarına ve özgürlüklerine kavuşan vatandaşlarımıza geçmiş olsun, aileleriyle milletimize de gözünüz aydın diyor, kurtarma operasyonunun düşünülmesi, planlanması, uygulanması ve tam istediğimiz gibi sonuçlandırılmasında payı, katkısı, emeği olan herkese teşekkür ediyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum"

DAVUTOĞLU'NU ARADI

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayıp rehinelerin kurtarılması nedeniyle kutladığı öğrenildi.

CHP'den yapılan açıklamada, Davutoğlu'nu telefonla arayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun "49 vatandaşımızın IŞİD terör örgütünün elinden sağ salim kurtarılmasından büyük memnuniyet duydum, geçmiş olsun ve kutlarım" dediği belirtildi.

Davutoğlu'nun da böyle zamanlarda gösterilen birlik ve duyarlılığın önemine dikkat çekerek Kılıçdaroğlu'na teşekkür ettiği kaydedildi.

İlgili Haberler
Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Irak Işid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (29)

....:

Şaşırdım :)

56
2
yanıtYanıtla
Tatar:

HAYRET YAHU, İYİ ŞEYLERİ DE GÖREBİLİYORMUŞ SAYIN KILIÇDAROĞLU.

9
45
yanıtYanıtla
huseyin:

ne kadar zor konuştu yüz ifadesine bakın

46
4
yanıtYanıtla
vaay be:

aman eksik kal kemal efendi hepimiz biliyoruzki sen bu ulkenin iyi gitmesini istemiyorsun yerlestirilmis bir ajansin ve ot cekiyorsun

20
20
yanıtYanıtla
GECECİ:

BRAVO YA KILIÇTAROĞLU OLGUNLUK GÖSTERİP OLUMLU KUTLAMIŞ AMA KAFASINDA YATAN Bİ MUZİPLIK VARDIR DİYORUM ŞAŞIRDIM AÇIKÇASI KAFAYA SAKSI FALAN DÜŞMEMİŞTİR UMARIM

36
1
yanıtYanıtla
vaay be:

disaridan birileri kemal beyi kontrol ediyor chpye yerlestirilmis bir aajan

20
9
yanıtYanıtla
CÜNEYT:

TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMIŞ

22
7
yanıtYanıtla
ahmet:

ÜLKEMİZİN NE KADAR GÜÇLÜ VE SAYGIN BİR ÜLKE OLDUĞU BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ. TEBRİK EDERİM . ANCAK MALESEF BİR ŞİRKET SAHİBİ OLARAK ADINI BİLE BİLMEDİĞİMİZ VERGİLER ÖDERKEN BİR TARAFTA DEVLET BÜYÜKLERİNİN ANORMAL SALTANAT YAŞAMASININ YANI SIRA AKRABALARINA BİLE ÖZEL ARAÇLAR TAHSİS EDİLMESİNİ ASLA HELAL ETMİYORUM. VERDİĞİM VERGİLER HARAM OLSUN. .

20
0
yanıtYanıtla
Emrah:

Kılıçdaroğlu genel başkanlığa geldiği günden beri, bu hareketiyle ilk defa doğru bir şey yapmıştır.

17
2
yanıtYanıtla
Kahraman:

Bu herif tam MAL oğlu MAL. ne ulan bu millet kerizmi tiyatronuza inanacak kadar. Lan bu ergenekoncu chp ve dinci akp nasıl Kürt katliamı konusunda anlaşıyorlar. Bu Malının dersiml, i olduğunu sanmıyorum Dersim İnsanı biraz yiğit olur. Bu pıstırıktan chp liler medet umsunlar:)D

6
13
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title