Haberler

Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de

Terör örgütü IŞİD tarafından rehin alınan kişilerin ülkeye getirilmesi, Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın memleketi Ardahan'da sevinçle karşılandı.

Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından rehin alınan kişilerin ülkeye getirilmesi, Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın memleketi Ardahan'da sevinçle karşılandı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konsolosluk görevlilerinin ülkeye getirilmesinin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Başkonsolos Öztürk Yılmaz'ın aslen Ardahanlı olması dolayısıyla sevinçlerinin kat kat fazla olduğunu ifade eden Köksoy, "Onur verici bir durum. Ülkemiz adına ve milletimiz adına sevinçliyiz. Gurur verici bir sonuç. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve MİT görevlilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese Ardahan adına, Ardahan halkı adına teşekkür ediyoruz. Herkesten Allah razı olsun. Vakarlı bir sabır gösterilmiş, gurur verici bir sonuç alınmıştır. Gürültü yapmadan, kıyamet koparmadan, sabırla yetkililerin attığı adım sonuç vermiştir. Ülkemizin ve milletimizin gözü aydın."

Köksoy, söz konusu sonucun büyük bir devlet olmanın gereği olduğunu, bunun Türkiye'ye yakışan bir tavır olduğunu vurguladı. - Ardahan

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Ardahan Musul Işid Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title