Haberler

Müsteşar Tekin, Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Milli Eğitim çalışanları ile Battalgazi Halk Eğitim Salonu'nda bir toplantı yaptı.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda eğitimle ilgili sorunların masaya yatırıldığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantının açış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Milli Eğitim Bakanımızın taşra teşkilatı ile iletişimin daha güçlü olduğu bir dönemde Sayın Müsteşarımız sorunlarımızı yerinde görüp, istişare edip çözümlemek için kadim şehrimiz Malatya'dalar. Sayın Müsteşarımız Doç. Dr. Yusuf Tekin ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci'ye bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Gittikleri illerde eğitimle ilgili sorunları dinlediklerini belirten Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin, "Yaptığımız toplantılarda eğitimle ilgili illerimizin sorunlarını dinliyoruz. Müsteşarlığa başladığım yıl itibariyle her yıl toplantı yapıyorum. Her gittiğimiz yerde ille ilgili brifing alıyoruz. Konuşmamdan sonra ilin sorunlarını dinliyoruz. Gittiğimiz yerlerde bakanlıktan başka bir bürokrat arkadaşımız da oluyor. Aramızda da Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci Bey var. Türkiye ortalamasında olduğu gibi Malatya ortalamasında da çok önemli mesafe kat edildiğini gördük. Türkiye'de 2002 öncesi derslik başına düşen öğrenci sayısı 40'lı rakamlarla ifade edilirken şu anda Türkiye ortalaması itibariyle 30'un altına inmiştir" diye konuştu.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Salonu'ndaki toplantının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geçildi. Burada İl Milli Eğitim Müdürlüğünü gezen Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin, müdürlük binasında incelemelerde bulundu. Okulları ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, öğretmenlerle sohbet etti. Okul ziyaretlerinin ardından Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Vali Kamçı'yı makamında ziyaret etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Tekin Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title