Haberler

Müsteşar Soluk Gemerek'te

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk Gemerek ilçesini ziyaret etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk Gemerek ilçesini ziyaret etti.

Birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas'a gelen Müsteşar Soluk Gürün ilçesini ziyaretinin ardından Gemerek'e geçerek Gemerek Kaymakamlığı toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Yusuf Özbey'in ilçe ihtiyaçlarını Müsteşar Soluk'a anlatmasıyla başlayan toplantıda Soluk vatandaşlara ülke genelinde yaptıkları önemli çalışmaları anlattı.

Gemerek'te en önemli ihtiyacın baraj olduğunu belirten Kaymakam Özbey, Gemerek Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanmasını ve Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi binasının yapılmasının gerektiğini belirtti. Kaymakam Özbey'e ilçe ihtiyaçlarına yönelik duyarlılığından dolayı teşekkür eden Müsteşar Soluk Gemerek Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçmesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesinin 2014 yatırım programına alınmadığını ve yatırım programına alınmayan bir yere hiç bir şey yapılamayacağını ama bu konu üzerinde gerekli yardımları yapacağını söyledi.

Soluk ziyareti sırasında Gemerek ve Şarkışla arasında uygun görülecek bir yere Araç Muayene İstasyonun önümüzdeki günlerde yapılacağını, gerekli işlemlerin tamamlandığını belirterek; "Bu bölge için bir ihtiyaçtı. Konuyla ilgili gerekli çalışmalar yapıldı firmanın uygun gördüğü bir yere istasyon kurulacak" dedi.

Toplantıya Gemerek AK Parti İlçe Başkanı Teoman Öztoprak, AK Parti Gemerek Belediye Başkan adayı Hakan Bozbıyık, MHP Gemerek Belediye Başkan adayı Cengiz Öztoprak, CHP Gemerek Belediye Başkan adayı Fikret Savaş, il genel meclisi üyeleri adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Özbey Habip Soluk Gürün Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title