Haberler

Müşteri Memnuniyetinde Aygaz Yine Lider

Güncelleme:

Aygaz, 2014 yılının ilk çeyreğine ilişkin Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırmasında 5. kez ödüle layık görüldü.

Aygaz, 2014 yılının ilk çeyreğine ilişkin Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) Araştırması'nda 5'inci kez ödüle layık görüldü.

Aygaz açıklamasına göre, Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) ve KA Araştırma tarafından gerçekleştirilen TMME Araştırması'nın 2014 yılı ilk çeyrek sonuçları açıklandı. Aygaz, Mogaz ve Lipetgaz tüketiciler tarafından en beğenilen markalar seçildi.

81 ilde 6 bin 38 tüketiciyle yapılan araştırma sonucunda Aygaz, 84 puanla sektöründe müşterilerini en memnun eden marka olurken, Aygaz'ı Mogaz ve Lipetgaz 83 puan ile izleyerek ikinciliği paylaştı.

Açıklamada, 2005 yılından bu yana 5'inci kez tüketiciler tarafından birinciliğe layık görülen Aygaz'ın, son üç yılda peş peşe birinci olarak, sürdürülebilir bir başarı sağladığı kaydedildi.

Aygaz Genel Müdürü Yağız Eyüboğlu, Aygaz'ın kuruluşundan bu yana sektöründe ilkleri müşterilerine sunarak öncülük ettiğini belirterek, şirket olarak tüm ürün ve hizmetleri tüketicinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yenilediklerini ifade etti.

Sektörde tüketiciler tarafından en çok tercih edilen marka olma başarısının ardında bayilerinin, çalışanlarının, hissedarlarının, tedarikçilerinin ve diğer bütün paydaşlarının büyük emeği bulunduğunu vurgulayan Eyüboğlu, "Tüketicilerimizin tüm markalarımıza gösterdiği bu ilgi, sunduğumuz ürün ve hizmetleri daha da geliştirmemizde bizlere büyük güç veriyor" dedi.

2005 yılından bu yana gerçekleştirilen TMME, 20'yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yürütülen Ulusal Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin Türkiye uygulaması… Araştırma, her üç aylık dönemde farklı sektörlere odaklanarak yapılıyor.

Tüketicilerle yapılan görüşmelerle şekillenen TMME ulusal endeksinde, tüketicilerin satın aldıkları ürün ve hizmetlerden duyduğu memnuniyet sayısal olarak belirleniyor. Çalışma sonucunda müşteri memnuniyetinin yanı sıra müşteri beklentileri, algılanan kalite ve değer, müşteri şikayetleri ve bağlılık sonuçları da ölçülüyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Kalite Derneği Mogaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title