Haberler

Müşteki Olarak Başvurdu, Zanlı Çıktı

Güncelleme:

Bıçak tehdidiyle cep telefonlarının gasbedildiğini için polise başvuran iki kişiden biri, olayın planlayıcısı olduğu iddiasıyla tutuklandı.

Bıçak tehdidiyle cep telefonlarının gasbedildiğini öne sürerek polise başvuran iki kişiden biri, olayın planlayıcısı olduğu iddiasıyla tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ş.K. (19), merkez Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde kız arkadaşına sözlü tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü S.D. (18) ile tartıştı.

Bu sırada olay yerine gelen iki kişi, tartışan gençleri bıçakla tehdit ederek cep telefonlarını aldı. Zanlılar kaçarken, Ş.K. ve S.D. cep telefonlarının gasbedildiği iddiasıyla polise ihbarda bulundu.

Araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, müştekilerden Ş.K'nın Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında cezaevinden tahliye olduğunu ancak olay sonrası imza atmak için polis merkezine gitmediğini tespit etti.

Bu bilgi üzerine gasp iddiasının asılsız olabileceği ihtimalini de değerlendiren ekipler Ş.K'yı Adana Adliyesi civarında gözaltına aldı.

Zanlının Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunda, R.K. (16) ve A.Y. (16) ile olayı tasarlayıp S.D'nin telefonunu gasbettiklerini itiraf etmesi üzerine bu kişiler de yakalandı. Olayla ilgili bin 500 lira değerindeki cep telefonunu satmaya çalıştığı belirlenen Y.C.D. (19) ve D.C.B. de gözaltına alındı.

Sorgularının ardından adliye sevk edilen zanlılardan Ş.K. tutuklanırken diğer 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilyuva Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title