Haberler

Mustafakemalpaşa'ya Hizmet Sözü

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa'da halka yönelik 2 bin kişilik sokak iftarı verdi.

İftarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Mustafakemalpaşa'nın Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle sorunlarından tek tek kurtulacağını, daha yaşanabilir, sağlıklı bir kent haline geleceğini söyledi.

Adnan Menderes Meydanı'nda düzenlenen iftara; AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Milletvekili Önder Matlı ve Canan Candemir Çelik, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve vatandaşlar katıldı.

İftarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde ilçenin tek tek sorunlarından arındırılacağını söyledi. Bursa'ya ikinci kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmenin mutluluğunu yaşadıklarını, bu başarıda Mustafakemalpaşa'nın da emeğinin büyük olduğunu kaydeden Başkan Altepe, bundan sonra sıranın kendilerinde olduğunu ifade etti. İlçeye hizmet yolunda çalışmalara başladıklarını, geçtiğimiz gün Tümbüldek Kaplıcaları ile Suuçtu Şelalesi'ne giden kara yolunun asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Altepe, yaklaşık 1 milyon TL'lik harcamayla gerekli tüm düzenlemelerin yapıldığını kaydetti.

Başkan Altepe, kara yolu asfaltlama çalışmalarının diğer bölgelerde de peyderpey süreceğini ifade etti. Mustafakemalpaşa'ya yönelik çalışmaların sadece asfaltlama faaliyetlerinden ibaret olmadığını, ilçenin her türlü sorunuyla birebir ilgilendiklerini ifade eden Başkan Altepe, kent merkezinin girişinde yer alan ve yaklaşık 20 yıldır tamamlanamayan spor salonunun da Büyükşehir desteğiyle en kısa zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi. Konuşmasında yapacakları diğer hizmetlere de değinen Başkan Altepe, Kirmastı Çayı'nın çevresiyle birlikte düzenleneceğini, burada ilçe halkının aileleriyle birlikte gelebileceği, rahatlıkla eğlenebileceği, yiyip içebileceği mekanlar oluşturulacağını belirtti.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, ilçeye sağladığı katkılar nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Mustafakemalpaşa'nın Başkan Altepe'nin sıcak yaklaşımı sayesinde Büyükşehir Bütünşehir olmadan da Büyükşehir imkanlarından yararlandığını, kentteki birçok hizmetin bu şekilde ortaya çıktığını hatırlatan Kurtulan, "Önümüzdeki dönem hizmet ve yatırım yağmurunun eskisinden daha da etkin bir şekilde geleceğini inancındayım. Yaptıkları ve yapacakları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye ilçe halkım adına teşekkür etmeyi borç biliyorum" dedi.

İftarda AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa Milletvekili Önder Matlı da söz alarak, gündeme ilişkin görüşlerini dile getirdi. İftar sonunda Mustafakemalpaşa'da görev yapan muhtarlar, ilçeye yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Altepe'ye bir teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafakemalpaşa Recep Altepe Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title