Haberler

Mustafakemalpaşa Sanayi Sitesi Şeref Erdoğan'la Devam Dedi

Mustafakemalpaşa Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin yıllık olağan genel kurulunda eski başkan Şeref Erdoğan, güven tazeledi.

Mustafakemalpaşa Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yıllık olağan genel kurulunda eski başkan Şeref Erdoğan, güven tazeledi.

2 yılda bir yapılan ve 324 üyesi bulunan kooperatifin genel kurulunda, 2014 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu ile gelir gider tablosu üyelere okundu. Başkanlık görevini yürüten Şeref Erdoğan, "Önümüzdeki haziran ayında yapılacak genel seçimlerin daha şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin her yıl bir milyon insana iş bulması gerektiğini önümüzdeki 10 yıl sonra bu rakamın bir buçuk milyona ulaşacağını uzmanlar söylemekte. Buna devlet eliyle iş bulma şansımız yok, şayet çözümü bu günlerde üretemezsek bu önümüzdeki yıllarda sosyal bir mesele olarak önümüze çıkacaktır. Bu nedenle girişimci sayımızın istihdamı ve özel sektöre destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Sanayi sitemizin çoğunluğu mobilya imalatı ve tamirhaneler olmak üzere esnaf ve zanaatkarlarımız oluşturmaktadır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title