Haberler

Mustafakemalpaşa Kaymakamlığına Atanan Masatlı Açıklaması

Mustafakemalpaşa Kaymakamlığına atanan Kayseri Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, "Sevinerek geldiğim Kayseri'den üzülerek ayrılıyorum" dedi.

Mustafakemalpaşa Kaymakamlığına atanan Kayseri Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, "Sevinerek geldiğim Kayseri'den üzülerek ayrılıyorum" dedi.

Masatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 ay önce Kayseri'ye geldiğini belirterek, " Kayseri'ye tayinim çıktığında gerçekten çok sevinmiştim. Sevinerek geldiğim Kayseri'den üzülerek ayrılıyorum" diye konuştu.

Kayseri'yi çok sevdiğini vurgulayan Masatlı, şunları kaydetti:

" Kayseri'yi bu kadar sevmemiz, bu kadar bağlanmamızdaki en büyük etken insan faktörü. Kayseri insanı, gerçekten insana hem sevecen, hem misafirperver, hem de dostça yaklaşıyor. Kent çok güzel. Kayseri, yaşanacak bir şehir. Görev yaptığım süre içerisinde burada özellikle vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsemeye çalıştım. Vatandaşlarımıza azami ölçüde yardımcı olmaya çalıştık. Kurumsal kapasitenin geliştirilmesiyle ilgili ciddi bir takım çalışmalarımız oldu. Bir çok proje yürüttük. Tabii bunları yaparken birlikte çalıştığım Sayın Valimiz Orhan Düzgün başta olmak üzere bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Masatlı, Kayseri'deki çalışma arkadaşlarına ve vatandaşlara hakkını helal ettiğini belirterek, herkesten de helallik istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafakemalpaşa Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title