Haberler

Mustafakemalpaşa'da TOKİ Konutları Kura Çekimi

Roman vatandaşlar için inşa edilen 384 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla 454 talipli arasında kura çekildi.

Mustafakemalpaşa ilçesinde, Roman vatandaşlar için inşa edilen 384 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı.

İlçede, Dere ve Yenidere mahallelerinde birçoğu çadırlarda ve başka ailelerin yanlarında yaşayan Roman vatandaşlara yönelik Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında imzalanan protokol doğrultusunda 384 konut inşa edildi.

Bu mahallelere yakın bir alanda yaptırılan konutlar için 14'ü engelli 454 kişi başvurdu.

İlçe Spor Salonu'nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Özdağ ile Mustafakemalpaşa Kaymakamı Yalçın Bulut'un da katılımıyla noter huzurunda düzenlenen kura çekiminde, 384 hak sahibi belirlendi.

Hak sahipleri, 100 ila 130 lira arasında 20 yıl taksit ödeyecek. Doğalgaz sistemli ve modern bir şekilde inşa edilen TOKİ konutlarında sosyal tesisler ve çocuk oyun alanları bulunuyor. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Mustafakemalpaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title