Haberler

Mustafakemalpaşa Ankara'dan Madalya ile Döndü

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin desteği ile Patika Oryantiringi Türkiye Şampiyonası’na katılan bedensel engelli sporcular, Ankara’dan madalya ile döndü.

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin desteği ile Patika Oryantiringi Türkiye Şampiyonası'na katılan bedensel engelli sporcular, Ankara'dan madalya ile döndü.

Engelli sporcuların harita ve işaretler yardımıyla yön bulup belirlenen hedeflere ulaşmasının hedeflendiği şampiyona, 50 sporcunun katılımıyla 2 farklı kategoride gerçekleştirildi. Çekişmeli geçen mücadeleler sonucu Bursa Büyükşehir Belediye spor'dan Mehmet Aslan birinci olurken, şampiyonada Mustafakemalpaşa Belediye spor Kulübü Derneği sporcularından Mevli Mokan ikinci, Seda Güney'de üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Oryantring Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu verdi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, engelli vatandaşların spor yapmalarına olanak sağlayan 'Oryantiring Sporu' projesinin hızla devam ettiğini ve başarıların bu eğitimlerin sonucu kazanıldığını söyledi. Engelli sporcuları tebrik eden Başkan Kurtulan, "Asıl engel üretmeyen insandır, üreten, geliştiren insan takdir edilmeye layıktır. Bu projenin devamı ile birlikte engelli sporcularımızın sosyal yönde kazanımları ve başarıları daha da artacaktır. Oryantiring branşının Mustafakemalpaşa Belediyespor'da oluşturulması için çalışmalar yapıldı ve ilgili başvurular gerçekleştirildi. Engellilerimizin spor yapabilecekleri her girişimi destek olacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Mustafakemalpaşa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title