Haberler

Mustafa Turan, Koshim ile Hayata Tutundu

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde yıkık dökük bir barınakta yaşayan Mustafa Turan’a Konyaaltı Belediyesi yardım eli uzattı.

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde yıkık dökük bir barınakta yaşayan Mustafa Turan'a Konyaaltı Belediyesi yardım eli uzattı.

Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. Vatandaşlar KOSHİM çatısı altında bulunan Giyim Banhkası, Gıda Bankası ve ev eşyaları bölümlerinden faydalandırılıyor. Son olarak KOSHİM yıkık dökük bir barınakta yalnız yaşayan Mustafa Turan'a da yardım elini uzattı. Kronik Obstruktif Akciğer Hastası (KOAH) olan Mustafa Turan, eşiyle beraber iki çocuğunun kendisini terk ettiğini ve yaklaşık 20 yıldır yalnız yaşadığını söyledi.

"Yeni bir evde yeni bir hayata tutundum"

Bahtılı Mahallesi'nde derme çatma bir barakada rutubet içinde yaşamını sürdüren ancak solunum yetmezliği nedeniyle ciddi sağlık sorunları yaşayan Mustafa Turan, ilk olarak Konyaaltı Belediyesi'nin de girişimleriyle bir hayırsever tarafından yaptırılan eve yerleştirildi. Ardından KOSHİM çatısı altında hizmet veren ev eşyaları bölümüyle de beyaz eşyadan televizyona oturma gurubundan halıya pek eşya yardımı yapıldı. Giyim ve Gıda Bankası'ndan da yararlandığını dile getiren Mustafa Turan, kendisine verilen KONKART ile her ay market alış verişini buralardan ücretsiz karşıladığını söyledi. Yeni bir evde yeni bir hayata tutuğunu ifade eden Turan, tüm bu yardımlar için Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

"Çok zor durumda yaşamını sürdüren 20'ye yakın kişi var"

İlçe sınırları içinde Mustafa Turan gibi gerçekten çok zor durumda yaşamını sürdüren 20'ye yakın kişi olduğunu dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak onlara her türlü yardımı yaptıklarını söyledi. Başkan Böcek, bu yardımların hiçbir ayrım yapılmaksızın ihtiyaç sahibi herkese ulaştırıldığının da altını çizdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Mustafa Turan Konyaaltı Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title