Haberler

Mustafa Şükrü Nazlı: Hiç Bir Savaş, Çanakkale Destanı Kadar Konuşulmamıştır

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Ülkenin geleceği ile ilgili kulaktan dolma bilgilerle, efsane sunucu Erkan Yolaç’ın televizyon tarihine damga vuran ’evet-hayır’ oyununu aratan sahnelere tanık oluyoruz" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Ülkenin geleceği ile ilgili kulaktan dolma bilgilerle, efsane sunucu Erkan Yolaç'ın televizyon tarihine damga vuran 'evet-hayır' oyununu aratan sahnelere tanık oluyoruz" dedi.

Hiç bir savaşın Çanakkale destanı kadar konuşulmadığını dile getiren Nazlı, "1914-1918 yılları arasında Osmanlı Devleti, Kafkas, Hicaz-Yemen, Suriye-Filistin gibi birçok cephede savaşırken, Çanakkale 400 güne sığmayan, tarihe sığmayan bir cephe olmuştur. Hayatlarını kaybetme risklerinin, yaşama şansından daha fazla olduğu Çanakkale destanında milleti sırtlayan adamları 102 yıl sonra hala anıyoruz biz. Bir de milletin sırtından geçinenler var, onlar için de söyleyecek sözlerimiz var elbet.

2017'den bir asır geriye baktığımızda lokal olarak ülkemize yani.Terörün farklı yüzlerinin kendisini gösterdiği, uluslararası bir darbe ve işgal planının harekete geçirildiği, ekonomik kriz tehditleriyle yüzleştiğimiz 2016'dan aynı zamanda milletin kendi gücünü kavradığı, değerinin farkına varıldığı yeni bir yıla girdik.15 Temmuz'u, o günü ve sonrasında halkımızın dik duruşunu hatırlarsak, ülkemizin yeni dönemde bir denge siyaseti izlemek için yoğun bir mücadele verdiğini, vermeye de devam ettiğini, muhatap olduğumuz bütün aktörlerin Türkiye'yi bu sistemden vazgeçirip kendi ittifak sahasına hapsetmek için çabaladığını açık bir şekilde görürsünüz. 16 Nisan'a çok az kala hala tek başına referandumu tartışmıyoruz-tartışamıyoruz. Ülkenin geleceği ile ilgili kulaktan dolma bilgilerle, efsane sunucu Erkan Yolaç'ın televizyon tarihine damga vuran "Evet-Hayır" oyununu aratan sahnelere tanık oluyoruz" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şükrü Nazlı Erkan Yolaç Çanakkale Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title