Haberler

Mustafa Şentop Yeşilyurt Belediyesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Şentop Yeşilyurt Belediyesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Şentop Yeşilyurt Belediyesini ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca'daki Belediye hizmet binasında gerçekleşen ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Mustafa Şentop'un yanı sıra AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkez Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Malatya m9ille0tvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Eski İl Başkanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Ziyarete ev sahipliği Yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şentop'un nazik ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduk. Sayın Genel Başkan Yardımcımızın her konuda bizlere desteği tam olmuştur. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyor, bu kutlu yürüyüşte her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Şentop ise, "30 Mart yerel seçimlerinin ardından Ak Partiye yüzde yetmişin üzerinde destek veren Malatya halkına teşekkür ediyorum. İnşallah bizler, verilen bu desteği hizmete dönüştürerek, Malatya halkına armağan edeceğiz. Yeşilyurt Belediyemizde Malatya'nın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından oluşan ve bu kadar kısa sürede birçok mesafe kat eden bir belediyemizdir. Ben buradan Başkanımız Hacı Uğur Polat'a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şentop Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title