Haberler

Mustafa Sandal Bodrum'da Tatilcileri Coşturdu

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yüzer disko Clup Catamaran'da sahne alan ünlü Şarkıcı Mustafa Sandal, hareketli parçalarıyla tatilcileri coşturdu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yüzer disko Clup Catamaran'da sahne alan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, hareketli parçalarıyla tatilcileri coşturdu. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Tesir Altında adlı şarkıyla konserine başladı. Şarkı aralarında tatilcilerle sohbet eden Sandal, Hayatımın en enteresan gecelerinden birini yaşıyorum. Denizin ortasında bu kadar keyifli, bu kadar güzel insanla birlikteyiz. Enerjinize sağlık. Kendi açımdan söylüyorum; İnanılmaz değişik bir tecrübe oldu. Bazı konserler vardır, içeride 50-60 bin kişi olur ama şu enerjinin onda birini hissedemezsin. Hepinize teşekkür ediyorum. Bunu içtenlikle kalbimden söylüyorum dedi. Sandal konserine, Aya Benzer, Pazara Kadar, İsyankar ve Araba adlı parçalarıyla devam etti.Denizde açılan yüzer diskodan sahile doğru bakan ünlü şarkıcı Sandal'ın, Sulu bir espri yapayım mı dedikten sonra Catamaran'a bir şey olursa merak etmeyin, Sandal burada demesi gülüşmelere yol açtı. Tatilciler Mustafa Sandal'a şarkılarında eşlik edip dans ederek eğlendi. Mustafa Sandal konseri sonrası yüzer diskodan sürat teknesiyle ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sandal Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title