Haberler

Mustafa Koç'un Cenazesi İçin Zincirlikuyu Mezarlığı'nda Hummalı Çalışma

Güncelleme:

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un cenaze merasimine ilişkin çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yarın son yolculuğuna uğurlanacak Koç'un defin işlemleriyle ilgili Zincirlikuyu Mezarlığı'nda yoğun bir çalışma yapılıyor. Koç'un defnedileceği mezar yeri de ilk kez görüntülendi.


AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLECEK

Perşembe günü sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç cenazesi, pazar günü öğle namazını müteakip düzenlenecek törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek.


MEZARLIKTA HUMMALI ÇALIŞMA

Yarın yapılacak defin işlemleriyle ilgili Zincirlikuyu Mezarlığı'nda yoğun bir çalışma yapılıyor. Mezarlıklar Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Koç ailesine ait kabristan çevresinde temizlik ve düzenleme faaliyetini sürdürüyor. Ağaç dalları budanırken, yüzeydeki temizlik çalışmaları da dikkat çekti.


AİLE, TAZİYELERİ KABUL EDİYOR


Öte yandan, Koç ailesi, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla dünden itibaren Elmadağ'daki Divan Oteli'nde taziyeleri kabul ediyor. 22 Ocak 2016 Cuma günü itibariyle başlayan taziye kabulü 7 gün boyunca 16.00 - 19.00 saatleri arası devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Zincirlikuyu Koç Holding Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (53)

dd:

mustafa koçun değil herkesin son durağı orası. mermerler ya da toprak farklı da olsa

30
4
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

yeter ya bütün haber sayfalarını meşgul ettin git de kurtulalım artık. sen den başka insan yok sanki

8
18
yanıtYanıtla
ASABİ:

ZENGİNİN BU DÜNYADA DİRİSİDE ÖLÜSÜDE TORPİLLİ AMA ÖTE TARAFTA ALLAHIN ADALETİ MUAMELESİ HERKESE EŞİT

21
3
yanıtYanıtla
ehhh işte bitti hayat koç olman yetmiyor:

hoca soracak nasıl bilirdiniz meftayı bende diyecegimki hiç camide görmedikki rahmetsizi

15
8
yanıtYanıtla
Ab:

Camiye gidenleri de biliyoruz.

yanıt10
yanıt5
TOKAT:

AŞIK VEYSEL NE GÜZEL SÖYLEMİŞ '''' BENİM SADIK YARİM KARA TOPRAKTIR'''' ON''DAN GELDİK DÖNÜŞTE ONA''DIR. ALLAH RAHMET EYLESİN, NUR İÇİNDE YATSIN.

22
0
yanıtYanıtla
yusuf Mobil-ANDROID:

önce alah rahmet eylesin bakıyorum yorumları bazı arkadaş lar ölü arkasında konuşuyorlar bence o adam türkiyede 120 bin kişi calistiriyordu bu 120 bin kişi 3 çocuk lu aile olsa eti 5 kişi 600 bin kişi önce alah sonra bu adam risklarina vesile olmuştur yapmayın arkadaşlar gunahiyla sevabiyla ahirete göç etmiştir alah geçit kolaylığı versin

16
5
yanıtYanıtla
SABATAY. ZVI:

BENCE. O. MEZARLARIN. ICI. BOSDUR. ONLAR. BUYUK. IHTIMALLE. DEFNEDILDIKTEN. SONRA. GIZLICE. MEZARAN. ALINIP. IBRANI. MEZARLIGINA. GOMUYORLAR. TIPKI. DEDESI. VEHBI. KOC. GIBI.

5
13
yanıtYanıtla
AHMET:

BU ÜLKEDE MİLYONLAR ARKASINDAN ÜZÜLÜYOR SEN ONA BAK ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN

yanıt7
yanıt0
ÖZEL OLMAYAN KUVVET:

zorla ölüsüne dirisine sövdürcekler bıktık lan kaç gündür bizene öldüyse

7
10
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title