Haberler

Mustafa Koç'un Annesine Acı Haberi Diğer Oğulları Verdi

Güncelleme:

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un yaşamını yitirmesinden sonra en zor görev iki kardeş Ali ve Ömer Koç'a düştü. Annelerine acı haberi onlar verdi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç dün sabah evinde spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Koç'un ölüm haberini alan ailesi ve dostları gözyaşları içinde hastaneye akın etti. Acı haberi doktorları ilk olarak baba Rahmi Koç ve kardeşi Ali Koç ile paylaştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirdiğini öğrendikten sonra hastaneye akın eden iş dünyasının tanınmış isimleri de ölüm haberi sonrası gözyaşlarına boğuldu.

EN ZOR GÖREV KARDEŞLERE DÜŞTÜ

Mustafa Koç'un ölümü sonrasında en zor görev ise acılı kardeşlere düştü. Genç yaşta abilerini kaybetmenin üzüntüsü ile yıkılan Ali ve Ömer Koç metanetli davranarak anneleri Çiğdem Simavi'ye ölüm haberini verdi.

PAZAR GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Mustafa Koç, Pazar günü Altunizade'deki Marmara İlahiyat Fakültesi Cami'sinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından 1996'da ölen dedesi Vehbi Koç'un Zincirlikuyu'daki mezarının yanına defnedilecek.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Koç Holding Rahmi Koç Ali Koç Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

Koç gibi:

Koç ailesini yok şudur yok budur diye karalamaya çalışanlara sorarım.. Siz kaç kişiye ekmek verip ailelerinin geçimlerini sağlıyorsunuz? Bu ülkeye ne faydanız var ki ha bire kıskançlık krizleri içinde servet düşmanlığı yapmaktasınız..?

55
4
yanıtYanıtla
Urfalı:

Müslümansa Allah rahmet eylesin affetsin değilse beni ilgilendirmez

19
13
yanıtYanıtla
neziha ayvalı antalya:

Dünyanın ve Türkiyenın iyi insanları bütün millete istihdam sağlayan işveren yemek ekmek kapısı açan güzel adamlar allah size başka acı göstermesin ömürlerinizi uzun yollarınızı açık etsin Mustafa koç un mekanı cennet olsun nur içinde yatsın. . .

26
1
yanıtYanıtla
türkiyeli:

Allah rahmet eylesin binlerce insana ekmek verdi Allah razı olsun dilerim Allahtan kabri cennet bahcelerinden bir bahce olsun amin

20
1
yanıtYanıtla
halil:

ölünün arkasından kötü yorum yazan arkadaşlar size borcu falan kaldıysa gidin ailesinden talep edin

18
1
yanıtYanıtla
Recep Atli:

3 bypass ameliyati olan adama, mide kücültme ameliyati yapan doktor kimmis acaba? Riskli oldugunu bile bile para icin yapmis olmali. Bence arastirilmasinda yarar var, baskalarinin basi yanmamasi icin.

15
1
yanıtYanıtla
cetinMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin bu aile sayesinde binlerce insan ekmek yiyorlar nur içinde yatsın tüm ölmüş insanlar için sadece pkkli hariç pkli iyi oluyor onlar cehennem ateşine düşsün inşallah

14
1
yanıtYanıtla
trk:

pek ortalıklarda barlarda eğlence mekanlarında zamparalık yapan içkinin küpüne giren bir insan değildi mütavazi bir insandı eğlencesi spordu 100 bine yakın çalışanları vardı 500 bine yakın insanın gelir kapısıydı ALLAH taksiratını affetsin

14
0
yanıtYanıtla
Adam gibi adamdı, mekanı cennet olsun:

Memleketimizin en değerlerinden de, mekanı cennet olsun

11
0
yanıtYanıtla
Barbar Türk Rambo Dortmund:

Arkadaslar lutfen biraz saygili olun olen insan bizimdir dini irki ne olursa olsun, bizler Osmanli torunlariyiz her dine irka saygimiz vardir ve de devam edecektir

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title