Haberler

Mustafa Koç Anısına Düzenlenen Golf Turnuvası Sona Erdi

TÜRKİYE Golf Federasyonu tarafından merhum Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç anısına düzenlenen 1'inci Amatör Golf Turnuvası sona erdi.

TÜRKİYE Golf Federasyonu tarafından merhum Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç anısına düzenlenen 1'inci Amatör Golf Turnuvası sona erdi.

Antalya'nın Serik İlçesi Belek Turizm Bölgesi'ndeki Kaya Golf Kulübü sahasında düzenlenen turnuva, 2 gün sürdü. Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Erol İslamoğlu, Selahattin Özdoğan, Ali Şahin, Recep Turan ve Abdulkadir Esen'in de aralarında bulunduğu 5'i kadın 60 golfçü mücadele etti. Turnuvanın sonunda erkekler kategorisinde Taurus Golf Kulübü'nden Recep Turan 147 gross skorla, kadınlar kategorisinde aynı kulüpten Yurdanur Akkaş 188 gross skorla şampiyon oldu. Dereceye girenlere ödülleri eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Kaya Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Türkay tarafından verildi.

AĞAOĞLU'NDAN SİTEM

Törende konuşan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 21 Ocak 2016'da yaşamını yitiren Mustafa Koç'un anısını yaşatmak adına turnuvayı düzenlediklerini söyledi. Mustafa Koç'un Türkiye'de golf sporunun gelişmesinde önemli pay sahibi olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, "Mustafa Koç'u kelimelerle anlatmak mümkün değil. Golf ile birlikte ismi yaşayacak, gelenlere teşekkür ediyorum. Gelmeyenlere de sitem ediyorum. Eğer Mustafa bugün burada olsaydı bu turnuva 60 kişi ile değil 150 kişiyle yapılırdı. Bu lafların gideceği yerler de bellidir. Kimse kusura bakmasın bu sitemimi de dile getiriyorum" dedi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koç Holding Fikret Ünlü Antalya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title