Haberler

Mustafa Kemal Atatürk Drama ile Anıldı

Odunpazarı Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78’inci yıl dönümünde düzenlediği çeşitli etkinlik ve programlarla anıyor.

Odunpazarı Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 78'inci yıl dönümünde düzenlediği çeşitli etkinlik ve programlarla anıyor.

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Şayak Kalpaklı Adam" 10 Kasım Atatürk'ü anma programı düzenledi. Drama ve müzik tarzında düzenlenen anma programına Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda Eskişehirli katıldı.

Anma Programı, Elçin E. Karaahmet ve Ergün Elibaş tarafından hazırlandı. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncularının drama yaptığı anma programında, Atatürk'ün sevdiği türküler söylendi. Anma programı izleyicilere duygu dolu anlar yaşatırken, anma programı izleyicilerden tam not aldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title