Haberler

Mustafa Karataş'a "Kocam Eşcinsel Çıktı Ne Yapmalıyım?" Sorusu

Güncelleme:

'Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati' programına telefonla katılan izleyicilerden biri "Kocam eşcinsel çıktı, ne yapmalıyım" sorusuyla herkesi şaşırttı.

Show TV'de yayınlanan Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati programında Mustafa Karataş Hoca'ya ilginç bir soru soruldu. İki çocuğu olduğunu söyleyen bir kadın Mustafa Karataş Hoca'ya "15 yıllık eşimin 8 yıl önce eşcinsel olduğunu öğrendim ne yapmalıyım?" diye sordu.

"KOCAM HİÇBİR ŞEKİLDE CAYMIYOR"

Kocasının uğradığı silahlı saldırı sonucu gerçeği kendisine itiraf ettiğini belirten kadın izleyici "Bana söylemeye mecbur kaldı. Çocuklarım varken ben bu durumun içinden çıkamadım. Bunu kimseye söyleyemedim, 8 yıldır içimde. Görücü usulüyle evlensem de eşimi seviyorum. Bir şekilde caydırmaya çalışıyorum kocamı ama hiçbir şekilde caymıyor. 'Beni kabul edeceksen böyle kabul et' diyor. 1 yıl öncesi annem ve babama anlattım 'olabilir' dediler. Beni kabul etmediler. Kızım, babasının arkadaşlarıyla yazışmalarını internette görmüş, çok utandı" ifadelerine yer verdi.

"BİR AN ÖNCE ONDAN BOŞAN"

Bu sözler karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığı gözlenen Mustafa Karataş, kadın izleyicinin sorusuna "Ateşe odun atmakla ateş daha da kızgınlaşır. Nefsin her istediğini yapan insanlar azıtır. Kimse benim şevkime karışamaz diyenler etrafındakileri de yakar. En büyük günahlardan biridir lutülük... Bir kavim bu yüzden helak olmuştur. Bir an önce ondan boşanırsan günaha girmezsin. Senin bunda bir günahın yok" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Mustafa Karataş Medya Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

özbokuboncuklularmobilWeb@haberler.com:

Otur ağla

16
76
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

İnsan ne diyeceğini bilemiyor ama oğlum madm öyleydin niye evlendin ve kızım başınıda yaktın

78
2
yanıtYanıtla
26mobilWeb@haberler.com:

Derhal boşa onu bacım. Sende yanma

72
2
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.com:

Kiz oyle koca sevilirmi valla midem kalkti...esirge cumlemizi sen rabbim aminnn

53
4
yanıtYanıtla
bilgemobilWeb@haberler.com:

Nekadar igrenc bisey ozaman gitsin cinsiyle yasasin kadina yazik yaaa

48
6
yanıtYanıtla
baran Mobil-ANDROID:

adamin esini bayanla aldatmasina onay veriyorsaniz bunada verin kaldiki bu daha kötü bir durum erkegin erkeye ilgi duymasi ne dinen nede toplumsal olarak uygun degil ne yani birgun kocasinin kollarinda bir adam gorurse eşcinsellikge saygi duymk gerek diye gozmu yumsun

27
23
yanıtYanıtla
EdaMobil-IOS:

Eşcinsellik anne karnında olan bir sey değildir. Küçük yaslarda yada ergenlikte alistirilmaktan meydana gelir. Beyin hormonları o yönde geliştirir. Kisi eşcinsel olur. O yüzden herkes çoluğuna çocuğuna dikkat etsin kimseye çocuğunu kolay kolay güvenip bırakmasın. Ha doğuştan olanlar zaten çift cinsiyetle doğarlar. Onun dışındakiler cevre etkenlerinden oluşur. Temiz toplum Şart.

35
5
yanıtYanıtla
sedat çakırmobilWeb@haberler.com:

Adıyaman mezildeki zati götür dua alsın biraz kalsın orda 3 gün kadar

29
11
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Allah yardımcın olsun

38
1
yanıtYanıtla
DeliMobil-IOS:

Bosanmak iyi cozum ama escinsellik ile ilgili en son bilgi alinacak kisi bu cahil hocalar, bunlara gore herkes helak olacak, kadimisin hakimmisin

8
30
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title