Haberler

Mustafa Kaplan "Ben 'Nöbetçi' Değil, İlhan Cavcav'ın Güvendiği Bir Hocayım

Mustafa Kaplan "Ben 'nöbetçi' değil, İlhan Cavcav'ın güvendiği bir hocayım "Zorlukları severim" "Her kulübün daimi hocaları vardır.

Mustafa Kaplan"Ben 'nöbetçi' değil, İlhan Cavcav'ın güvendiği bir hocayım

"Zorlukları severim"

"Her kulübün daimi hocaları vardır. Bizde bunlardan bir tanesiyiz"

Bogdan Stancu "Hoca değişikliği kulüp ve camia için çok iyi bir şey değil"

Guido Kocer " Fenerbahçe'ye karşı iyi bir sonuç almak istiyoruz"

Pazar günü Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 16'ıncı hafta karşılaşmasında, Gençlerbirliği sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

15'inci hafta Gençlerbirliği'nin Sivasspor'a 1-0 yenilmesinin ardından teknik direktör Mehmet Özdilek'in, Başkan İlhan Cavcav tarafından göreviden alınması sonrasında hoca arayışlarına başlamıştı. Henüz herhangi bir teknik adamla anlaşamayan Başkent ekibinde Başkan Cavcav görevi "nöbetçi" hoca Mustafa Kaplan'a 6'ncı defa geçici olarak verdi.

Gençlerbirliği'nde her hoca değişikliğinin ardında yaşanan boşluklarda 6'ncı defa göreve getirilen Mustafa Kaplan, "Bütün kulüplerde bir nöbetçi hoca vardır" dedi.

Başkanların bir boşluk oluşacağı zaman inanacağı bir hoca vardır diyen Kaplan, Fenerbahçe maçı öncesi şu açıklamalarda bulundu " Başkanımız bu konuda bize güveniyor. Bize güvendiği için de ben ona teşekkür ediyorum. Böyle olduğu için de başkanımız bize görev verdi, biz de o görevi en iyi şekilde vereceğiz" diye konuştu.

"HER KULÜBÜN DAİMİ HOCALARI VARDIR. BİZDE BUNLARDAN BİR TANESİYİZ"

Kaplan, açıklamalarına şöyle devam etti "Fenerbahçe maçı var ama ben zorlukları seven bir adamım. Her zaman taşın altına elini sokan bir adamım. Oyuncu grubuna da çok güveniyorum. 5 oyuncuyu daha önce Hacettepe'den ben getirmiştim. Bu sene yapılan yabancı transferlerinden 5 tanesi de ben getirmiştim. Camiayı ve futbolcuları iyi biliyorum. Biz bunun altından rahatlıkla da kalkacağız. Ben nöbetçi hoca değil, Gençlerbirliği'nin, İlhan Cavcav'ın güvendiği bir hocayım. Onun için buradayım. Bundan sonraki süreci başkanım ve yönetim kurulu bilir. Biz önümüzdeki 2 maça bakacağız. Önce Fenerbahçe sonra Eskişehir maçı var. Ondan sonra tekrar oturur başkanımız yönetim kurulumuz karar veririz. Başkanımızın vereceği her türlü karara da saygılıyız. Başkanımız devam et derse ederiz, Hacettepe'ye git derse gideriz. Çünkü biz bu külübün askeriyiz. Her kulübün daimi hocaları vardır. Bizde bunlardan bir tanesiyiz. Ama Mustafa Kaplan'ın Türk futboluna yaptıkları da ortada. Gençlerbirliği, Ankaragücü, Hacettepe ile yaptıkları herşey ortada. Burada benim istediğim Pazar günü taraftarlarımıza sahip çıkıp desteklemeleri. Bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Geçen sene de bu takım Fenerbahçe'yi yenerken yardımcı antrenördüm"dedi.

"BURADA DEVAM EDERSEK, EN AZ 3 TANE OYUNCU BURAYA KATMAK İSTERİM"

Genç takımdan devre arası Gençlerbirliğine katabilecek oyuncular var mı sorusuna Kaplan, "Hacettepe'de şampiyon olduğumuz sene sonra başkanımız Gençlerbirliği'ne geç dediğinde 5 oyuncu getirmiştik. Ahmet, İrfan, Halil İbrahim, Çağrı, Berat ve şimdi de 18.9 yaş ortalamasıyla Hacettepe'de lig üçüncüsüyüz. Bizim orada genç dinamik hedefleri olan yıldız olabilecek oyuncularımız var. Burada devam edersek, en az 3 tane oyuncu buraya katmak isterim."

BOGDAN STANCU "HOCA DEĞİŞİKLİĞİ KULÜP VE CAMİA İÇİN ÇOK İYİ BİR ŞEY DEĞİL"

Gençlerbirliğinin tecrübeli golcüsü Bogdan Stancu "Tabii ki hoca değişikliği kulüp ve camia için çok iyi bir şey değil. Ama artık geçmişte kaldı. Biz bu işi atlattık ve odaklanmamız gereken, motive olmamız gereken bir maç var, ona motive oluyoruz. Çünkü kulübümüzün bizden beklentileri daha fazla. Biz beklediğimiz pozisyonda değiliz,"dedi

Fenerbahçe maçına değinen ve her zaman büyük takımlara karşı oynamak zordur diyen Stancu "Fenerbahçe gibi büyük bir takıma karşı oynayacağız. Şimdiye kadar birçok maç kaybettik. Öncelikle kaybetmemiz gereken bir müsabaka. Artık kaybetmemeliyiz. Umarım maçtan sonra mutlu olan taraf biz oluruz,"

GUİDO KOCER "YENİ BİR PENCERE AÇILDI"

Futbolculardan Guido Kocer ise, Fenerbahçe'ye karşı oynamanın zorluğundan bahsederek, maça iyi motive olmaları gerektiğini belirtti. Kocer, Hoca değişikliğiyle birlikte yeni bir pencere açıldı. Elimizden geleni yapıp Fenerbahçe'ye karşı iyi bir sonuç almak istiyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kaplan İlhan Cavcav Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title