Haberler

SP Lideri Kamalak: Masraflar Millet Kesesinden

Güncelleme:

Saadet lideri Kamalak, "Parlamento bir hükümet kuramamıştır, ilk defa seçimleri takiben yeni bir seçime gidiyoruz. Bedelini millet ödüyor tabii, masraflar millet kesesinden" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin İstanbul Kadın Kolları'nın düzenlediği "Kardeşlik Buluşması"na katıldı. Fatih'te gerçekleştirilen programda konuşan Kamalak, "Parlamento bir hükümet kuramamıştır, ilk defa seçimleri takiben yeni bir seçime gidiyoruz. Bedelini millet ödüyor tabii. Masraflar millet kesesinden" dedi.

13 yıllık AK Parti iktidarının icraatlarını eleştiren Kamalak, buün hemen her alanda yanılan vevrulan bir iktidar olduğunu belirterek, "Bocalıyor, şaşkın; bu yüzden de güzel ülkemiz, şehitler diyarı Türkiye'miz maalesef birçok ilki yaşıyor. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir seçimden sonra ortaya bir hükümet çıkamamıştır. Parlamento bir hükümet kuramamıştır, ilk defa seçimleri takiben yeni bir seçime gidiyoruz. Bedelini millet ödüyor tabii Masraflar millet kesesinden" diye konuştu.

"YANILDIK, YİNE BİZE OY VERİN DİYORLAR"

Kamalak şöyle devam etti:

"Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir Genelkurmay Başkanı çete reisi olarak yargılanmış, hem de ömür boyu hapisle yargılanmıştır. Sonra, 'Pardon' demişlerdir, 'Yanıldık, yine oy verin bize' diyorlar. Cumhuriyet tarihinde ilk defa dışarıdan kurbanlık ot ve saman ithal ettik. Yine ilk defa elimizle başımıza ördüğümüz çorabı çıkarmak için NATO'dan yardım talep ediyoruz. Değerli kardeşlerim, buna hayır dememiz lazım, dur dememiz lazım. Bu da ancak yönetimi ele almakla mümkündür. Yine Cumhuriyet tarihinde ilk defa, bu iktidar zamanında ülkemizin belli bir yöresinde sandık güvenliği yoktur denilmiştir, sandıklar başka yerlere taşınmalıdır denilmiştir.

"SANDIK GÜNEVLİĞİNDEN SORUMLU OLAN KİM?"

Yine Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir hükümet, muhaliflerini suçlamak için 'Sivas'ın doğusuna gidemezsiniz' demiştir. İyi de, sandık güvenliğinden, ülkenin birliğinden, bütünlüğünden sorumlu olan kim? İktidar değil mi? Ben buradan iktidara da sesleniyorum: Siz 13 yıl önce iktidara talip olduğunuz vakit 'Sivas'ın doğusuna gidememek' gibi bu ülkenin bir problemi var mıydı? Sizin iktidara talip olduğunuz dönemde, bu ülkenin en ücra köşesinde bile sandık güvenliği yok, seçim güvenliği yok gibi bir meselesi var mıydı? Şimdi de çıkmışlar diyorlar ki, 'Bize oy verin.' Ne yapacaksın? Herhalde Batısını da insanlarımızın gidemeyeceği hale getireceklerdir."

"İLK DEFA BİR İSLAM ÜLKESİNDE DOMUZ ETİ KASAPLIK HAYVAN GRUBUNA DAHİL EDİLDİ"

AK Parti iktidarları döneminde 'domuz eti' üretimine kredi verildiğini ve zinanın suç olmaktan çıktığını belirten Kamalak, "İslam tarihinde ilk defa bir İslam ülkesinde domuz eti kasaplık hayvan grubuna dahil edilmiş, Müslümanlardan toplanan vergilerle domuz çiftliklerine kredi verilmeye başlanmıştır. İslam tarihinde ilk defa Müslüman bir ülkede zina suç olmaktan çıkarılmıştır.

"HER TÜRLÜ CİNSEL SAPIKLIK İNSAN HAKKI HALİNE GETİRİLDİ"

İslam tarihinde ilk defa bir İslam ülkesinde her türlü cinsel sapıklık kanun ile insan hakkı haline getirilmiştir. 6251 sayılı kanun, internete girdiğinizde göreceksiniz, her türlü cinsel sapıklık insan hakkı haline getirilmiştir. Sayın Başbakan da bununla övünüyor. Baş harflerini söylüyorum, LGBT diye bilinen her türlü sapıklık" diye konuştu.

"AK PARTİ GİDERSE CHP GELMEZ!"

Yakalarına Saadet rozeti takarak kendilerine "Milli Görüşçü" diyen bazı kişilerin, "AK Parti giderse CHP gelir" diyerek AK Parti'ye oy verilmesi için çalışma yaptıkları yönünde şikayetler aldıklarını belirten Kamalak, "AK Parti giderse CHP gelmez. AK Parti giderse meselenin asıl sahibi Saadet Partisi gelir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title