Haberler

Mustafa Denizli: Hem Uyuduk Hem Uyutulduk

Güncelleme:

Mustafa Denizli, golsüz berabere kaldıkları Torku Konyaspor maçından sonra "Hem uyuduğumuz hem de uyutulduğumuz bir ilk yarı oynadık. Konyaspor'un tuzağına düştük." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Arena'da oynanan ve 0-0 eşitlikle sonuçlanan müsabakanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KONYASPOR'UN TUZAĞINA DÜŞTÜK"

Kurt hoca "Uzun süre sonra ligde bir maçta gol atamadık. Uyuduğumuz, uyutulduğumuz bir 45 dakika oynandı ilk yarıda. 2. yarıda uyandık, tempomuzu yükselttik. İlk yarıda Konyaspor'un tuzağına düştük. Bunlar çok ciddi kayıplar oluyor. İyi de oynasak, kötü de oynasak kazanmak çok önemliydi." dedi.

"SİNAN'IN SAKATLIĞI SÜRPRİZ OLMADI"

Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, Sinan Gümüş'ün sakatlığına ilişkin, "Sinan'ın sakatlığı benim için çok sürpriz bir sakatlık değil. Büyük bir ihtimalle baskının getirdiği bir sonuç bu. Sinan'ın çok iyi bir grafiği vardı ve bu onda baskı yaratmış olabilir. 2 hafta sonra aramıza dönecektir" dedi.

"SNEIJDER'İN GİDECEĞİNİ ZANNETMİYORUM"

Denizli, Sneijder'e Çin'den teklif aldığı iddiaları ve Burak Yılmaz'ın ayrılması konusunda ise şu demeci verdi:

"Birçok yazılanın gerçekle ilgisi yok. Sneijder'ın gideceğini zannetmiyorum. Ben Burak'ın kalması için çok çabaladım ama ayrılmayı çok istedi. Kalsaydı da çok yararlı olamayabilirdi. Toplamda da 18-20 milyon Euro'luk bir tasarrufumuz oldu Burak'ta."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Burak Yılmaz Galatasaray Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

bıktım:

git be git be başkanıda alın gidin artık ya milyon eurolar kazanan adamlar sahada ayakta duramadılar. hamza hocanın ahı sizide başkanıda umarım tez zamanda tutar. . . . . . . . . .

10
0
yanıtYanıtla
Lafa bak tuzağa düşmüşler:

''Ocağına düştüm Konya, tuzağına düştüm Konya'' şarkısını söylemeye başladılar şimdiden. Ey Denizli, senin işin de takımı tuzaktan çıkarmak, o kadar parayı niye alıyorsun.

8
0
yanıtYanıtla
konyalım yürü:

aziz başkan az daha vursan bu şikekolik cinconlulara nakavt olacaklar. . ha gayret. . acıma vur.

5
0
yanıtYanıtla
tomas:

cin con un basina yilmaz morgül yakisir

4
0
yanıtYanıtla
reis:

ulan gs nin başına meloyu diksen bundan kötüsü olmaz. , ne ayaksın denizli, edebiyatı bırak birazda fiziğe geç.

2
1
yanıtYanıtla
Reziller:

Fener 4-2 yenildiği hafta uyutulduk diyor, beter olun sizi desteklemek eziyet veriyor artık

2
0
yanıtYanıtla
daha bitmedi:

ben nisanı göremez demiştim. . herhalde martı göremeyecek denizli. . yüzde 51 şubatın 30 unda gönderilir. ????

1
0
yanıtYanıtla
doğruya:

Sizin şubat 30 la mi bitiyor

yanıt5
yanıt0
Ninnisiz uyunmaz:

Uyusun da büyüsün cimbom, tıpış tıpış yürüsün cimbom ee ee ee ee

1
0
yanıtYanıtla
Efe1907Mobil-IOS:

Zaten sen hep uyuyorsun denizli...derhal bırak gsyi.,,yılmaz vural gelsesenden bin kat iyidir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title