Haberler

Mustafa Denizli, Gönderilecekler Listesini Yönetime Verdi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yönetime ligin ikinci yarısında kadrosunda düşünmediği isimlerin listesini verdi.

Denizli neşteri atıyor... Tecrübeli teknik adam, takımda düşünmediği isimleri listeledi. Yönetim, bu oyuncular ile masaya oturup ayrılık için anlaşma yolu arayacak. Sarı kırmızılı yönetim, yolların ayrılacağı oyunculardan yapılacak tasarrufu yeni transferlerde kaynak olarak kullanmayı planlıyor. Mustafa Denizli, takıma kazandırılacak genç yetenekler ile geleceğe dönük bir kadro yapısının hazırlıklarını yapıyor.

REVİZYON KAPIDA

Ligin ilk yarısında beklenen performansın uzağında kalan Galatasaray'da Mustafa Denizli, görev süresince yaptığı açıklamalarda revizyonun işaretlerini vermişti. Deneyimli çalıştırıcı, kadroda yeterli görmediği bazı isimlerle yolların ayrılmasını istedi.

6 FUTBOLCUYLA GÖRÜŞME YAPILACAK

Sarı kırmızılılarda Koray Günter, Tarık Çamdal, Jem Paul Karacan, Emre Çolak, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop için görüşmeler yapılacak. Oyuncuların takımdan ayrılıp ayrılmayacakları yapılacak görüşmelerin sonunda netlik kazanacak.

EMRE ÇOLAK'A TALİP VAR

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor Emre Çolak'ı kiralamak için Galatasaray'a teklifte bulundu. Mustafa Denizli, Emre Çolak ile ilgili gelen tekliflerin değerlendirilmesini istiyor.

KORAY, HAMİT VE TARIK DA GÖNDERİLECEK

Koray Günter ve Tarık Çamdal'a da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden ilgi var. Hamit Altıntop'un ise Katar'dan taliplerinin olduğu ve sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan deneyimli futbolcu için Galatasaray yönetiminin 1 milyon Euro'luk bir ücret belirlediği gelen haberler arasında.

JEM PAUL KARACAN SINIFTA KALDI

Sarı kırmızılı ekipte Jem Paul Karacan'ın performansı ise teknik direktör Mustafa Denizli tarafından yeterli bulunmadı. Sinan Gümüş'ün ise Kayserispor tarafından kiralanmasının gündemde olduğu iddia edildi.

YA ELVEDA YA DA KADRO DIŞI

Galatasaray Yönetimi, oyuncular ile yapacağı görüşmelerde gelen transfer tekliflerine göre hareket edilmesini isteyecek. Aksi halde bazı futbolcuların kadro dışı kalma ihtimali bulunuyor.

EN FAZLA 28 OYUNCU

Galatasaray'da Ryan Donk'un gelişiyle birlikte kadrodaki oyuncu sayısı 26'ya çıktı. TFF'nin talimatına göre takımlar kadrolarında en fazla 28 oyuncu bulundurabiliyor.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Tarık Çamdal Galatasaray Emre Çolak Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

TARAFSIZ 23:

Reis gene yırttı. Her maç yuhalanan ne yüzle hala bekletiliyor anlamak mümkün değil. Bu küplerin mafyası işte.

2
16
yanıtYanıtla
King_58Mobil-IOS:

Umut niye gitmez bu takımdan? Emrenın ayakkabı bağcığı olamaz o ayağı kırılasıca

8
9
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

YA BU NASIL HOCA NASIL YÖNETİM ANLAYIŞI BAKIYORSUNUZ GÖNDERİLECEKLER HER TAKIMDA OYNAYABİLECEK OYUNCULAR KALANLARDAN ALDIĞI 5 PASIN 4, 5 İNİ RAKİBE ATAN VE EKSTRADAN RAKİBİN GOL ATMASINI SAĞLAYAN KADRODA OLDUĞU MAÇLARIN TAMAMINDA KAYBEDEN TAKIMIN HAİNİ SABRİ KALIYOR PES DOĞRUSU BU ŞAHSI TAKIMDAN GÖNDERMEDEN TAKIM 100 MAÇ YAPSA 99 UNU ALAMAZZZZZZZ

4
2
yanıtYanıtla
SAVAS:

Umut ve Burak''ın gol kaçırdıktan sonraki surat ifadelerinden bıktık artık

2
0
yanıtYanıtla
haha:

gulerim ancak sezon basliyacak. hocaaaaa. daha nerdesin sen

0
0
yanıtYanıtla
Gs:

Her sene ani haberler insan bikiyo yeter

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title