Haberler

Mustafa Denizli, Galatasaray'dan Galibiyet Primi İstemedi

Güncelleme:

Mustafa Denizli, yönetime "Galibiyet primi olarak bir ödeme istemiyorum. Maç kazanmak zaten bizim görevimiz" diyerek kendisinin prim sistemi dışında tutulmasını istedi.

Hamza Hamzaoğlu'yla yolların ayrılmasından sonra Galatasaray'da göreve başlayan Mustafa Denizli, yönetim ile yaptığı sözleşmede kulüpteki bir uygulamayı tarihe gömdü.

GALİBİYET PRİMİ İSTEMEDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Yıllık 3 milyon dolara anlaşma yapan Denizli, teknik direktörlere ödenen galibiyet primini istemedi. Başarılı teknik adam, yönetime, "Haftalık galibiyet primi olarak bir ödeme istemiyorum. Maç kazanmak zaten bizim görevimiz" diyerek kendisinin prim sistemi dışında tutulmasını istedi.

MAKUL BİR SÖZLEŞME

Ve böylelikle Galatasaray yönetimi için Mustafa Denizli ile Hamzaoğlu arasındaki maliyet farkı da neredeyse ortadan kalktı. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı kulüple bu sezon için yıllık 2 milyon dolara imza atarken, futbolculara da iç saha ve dış saha galibiyetleri için ayrı ayrı tarifesi olan prim sistemine dahil ediliyordu. Şimdi bu uygulama tarih oldu.

ELİNİN TERSİYLE İTTİ

Ayrıca Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezon sonunda belirlenen başarı bonusları konusunda önemli bir primi de pas geçti! Mustafa Denizli, Türkiye Kupası zaferi için Galatasaray yönetiminden galibiyet primi de istemedi. Eski teknik adamların kontratlarında Türkiye Kupası zaferi için başarı bonusu yer alırken Mustafa Denizli sözleşmesinde bu turnuvayı kazanmak halinde ek bir prim talep etmedi.Denizli, lig şampiyonluğu halinde 500 bin Euro kazanacak. Eski hocalardan Mancini'nin şampiyonluk primi 1 milyon Euro, Prandelli'nin 1 milyon dolar, Hamzaoğlu'nun ise 250 bin dolardı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Hürriyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

reis:

bu ülkede kutsal ittifaklar(6s-bjk-ts), ulusoylar, pareleller, olmasaydı. . yani gerçek adalet olsaydı. . . şampiyonluk sayıları. . . fb:29. . . . bjk:14. . . gs:11. . :ts:6 bursa:0. . . olurdu. . . hadi yalan deyin. . . gerçek dibine kadar böyledir. . . gs nin son 25 yılındaki tümşampiyonluklarda, ulusoyun, parelelin, kutsal ittfakın hakkı(parmağı) vardır. .

2
3
yanıtYanıtla
adiMobil-ANDROID:

Lan zaten 9 milyon TL alıyon daha ne primi Hamzaoğlu senin 3 te 1 ne primsiz yonetiyordu

2
0
yanıtYanıtla
reis:

yüzde 51 safsatasıylaünlü oldu. . . . . . gs nin başına abuzittini koy yine yüzde 51 ihtimalle ligde kazanır. . . . hadi sıkıysa fb maçlarında diyebilse yaa yüzde 51 diye adamın aklını alırlar demi. . çünkü fb yüzde 70 ihtimaliyle kazanır. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title