Haberler

Mustafa Denizli: Fernandao, Büyük Takımların Yükünü Taşıyamaz

Güncelleme:

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, Fenerbahçeli Fernandao'yu hedef aldı, "Büyük takım golcüsü olamaz. Robin van Persie çok daha kaliteli." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederken teknik direktör Mustafa Denizli, TRT SPOR ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

Stadyum adlı programda konuşan Mustafa Denizli, Vitor Pereira'nın Van Persie kararını eleştirdi. Mustafa Denizli şöyle konuştu:

"FERNANDAO BÜYÜK TAKIMLARIN YÜKÜNÜ TAŞIYAMAZ"

"Fernandao, Fenerbahçe'de sırıtıyor. Farkını göstereceksin büyük takımda oynuyorsan. Van Persie'nin, Fernandao'nun çok daha önünde bir kaliteye sahip olduğu bir gerçek. Bana göre büyük takım golcüsünün yeteneklerine sahip değil. Golcü her zaman golcüdür. Kral olur veya olmaz. Fernandao büyük takımların yükünü taşıyacak biri değil. İyi meziyetleri var ama ne hızı ne de bir şeyi... Belki de baskı vardı ama bir pozisyonda atamadığını Gomez attı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (16)

Vatan severMobil-ANDROID:

mustafa hocam futbolcudan anlar doğru söylüyor

14
2
yanıtYanıtla
ellisekiz:

büyük takımda oynamıyorki zaten fener büyük takım değilki.

7
4
yanıtYanıtla
ellisekiz:

zaten büyük takımda oynamıyorki.

7
4
yanıtYanıtla
Halil p:

Yerli yalakasi yabanci oyuncuya gelince hemen saldiriyorsun Bir gün çıkıp her macta yedi sekiz defa ofsaide düşen en az altı hucum faul yapan yakaladigi on gol pozisyonundan ancak birini gol yapabilen burak ı eleştirdiğin gün sana hoca derim

6
4
yanıtYanıtla
Dumrul:

Ayni kafes dovusculeri gibi bundan bir halt olmaz

9
0
yanıtYanıtla
fenerbahçe Mobil-ANDROID:

katiliyorum hocam fernandao 3. sinif oyuncu

6
1
yanıtYanıtla
gerçek:

paldır küldür golcü.

4
2
yanıtYanıtla
tarafsız:

git bir takım çalıştır artık vampir gibisiniz ne kadar açgözlüsünüz

4
2
yanıtYanıtla
fener köy takımıdır amatör bile degil:

fenerbahçe büyük takımmı buna gülerim köy takımı fener

4
2
yanıtYanıtla
s3lcuk:

233321123 ilana bakarmisiniz araba alicam anlayan varsa yorum yazsin

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title