Haberler

    Mustafa Denizli: Emenike Sezon Sonunu Görmeyecek

    Fenerbahçe'de yaşanan Emenike kriziyle ilgili tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli'den ilginç bir iddia geldi.

    Fenerbahçe’de yaşanan Emre Belözoğlu - Emenike gerginliğinin ardından tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli konu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

    Emenike’nin bu sezonun sonuna kadar Fenerbahçe’den ayrılmış olacağını iddia eden Denizli “Emenike sezonu Fenerbahçe'de tamamlayamaz. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum, söylüyorum. Emenike devre arasında Fenerbahçe'den ayrılır. Emenike, Saracoğlu'nda artık oynayamaz. Yani rahat bir şekilde oynayamaz. Bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum.” ifadelerini kullandı.

    Bu tartışmanın benzerlerinden farklı olduğunu vurgulayan Denizli “Selçuk İnan da ıslıklandı ama o Arena'ya çıkar ve yeniden rahatça oynayamaz. Emenike, Fenerbahçe'den ayrılacaktır. Bu Sow ve Diego tartışmasından farklı. Sow, Diego'ya cevap veriyor. Emenike, Fenerbahçe kaptanına laf söylüyor. O kaptanlık bandını takanın sana laf söyleme hakkı var. Emenike orada sadece 'Tamam kaptan' diyebilirdi. Fazla üzerine gitmek istemiyorum ama gelirken geliş imzası varsa o hareket gidiş imzasıydı.” sözleriyle Nijeryalı oyuncuyla ilgili krizde yeni bir tartışma konusu yarattı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mustafa Denizli Emre Belözoğlu Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title