Haberler

Mustafa Denizli'den Üç Büyüklere Ozan Tufan Tavsiyesi

Güncelleme:

Çalıştırdığı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan tek Türk teknik direktör olan Mustafa Denizli, 3 büyüklerin transferlerini Hürriyet gazetesine değerlendirdi.

"ZLATAN'I ALACAK TAKIM TÜRKİYE'DE YOK"

Olası İbrahimovic transferini değerlendiren Denizli, "Ibrahimovic'i alabilecek takım Türkiye'de yok. Medyadaki rakamlara bakınca bunu söylüyorum. İkinci olarak da almasına gerek yok. İbrahimovic'in bir takıma gelip sağlayacağı katkıyla o bölgede katkısını azaltacak oyuncuları beraber değerlendirmek lazım. Türkiye dönüşü olmayan paraları karşılıksız başarılar için harcamamalı.Orada çok ciddi para alan bir futbolcunun eşit şartlarda gelip Türkiye'de kendini takıma vermesi biraz abesle iştigal... İsim olarak ilgi uyandırabilir ama katkı olarak bir şey olacağı kanaatinde değilim. Boş yere taraftarların kafasını kimse meşgul etmesin." dedi.

"GOMEZ VE Q7 HÜCUM HATTINI ETKİN KILAR"

Mario Gomez ve Quaresma'nın Beşiktaş'a neler verebileceğini analiz eden deneyimli hoca, "Transfer çalışmalarına baktığımız zaman Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın doğru transferler yaptığını söyleyebiliriz. Neticede önemli olan bireyleri bir araya getirip buradan bir takım yaratmak. Bütün artı değerleri bir araya toplasanız da zaman zaman istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Bunları organize edemiyorsan bunların bireysel değerlerinin çok bir önemi olmuyor. Ben tüm bu değer ve çabaların bir araya gelip ciddi ekip içi artılar oluşturacağını düşünüyorum. Türkiye ligine bireysel olarak önemli isimler gelirken önümüzdeki haftalarda takım içinde çok önemli değerler olduğunu izleyeceğimiz kanaatindeyim. Mario Gomez ve Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın hücum gücünü geçen yıldan daha etkili kılacaktır." ifadelerini kullandı.

"TEREDDÜT ETMEDEN ALIRIM"

Son günlerde adı Beşiktaş'la anılan Ozan Tufan transferi için konuşan Denizli, "Eğer doğruysa Ozan Tufan için istenen bir rakam var. 8 milyon Euro ya da takas üzerine para. Hiç tereddüt edilmeden yapılacak bir transfer. Üç Büyüklere Ozan gibi bir orta saha lazım." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Ozan Tufan Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500

Yorumlar (11)

aziziye:

Gs a yakışır kendi de gs li zaten

0
5
yanıtYanıtla
Hasan:

NİYE FENEV ALIR

1
2
yanıtYanıtla
kral1907:

OZAN TUFAN KIM YAAA BUKADAR DA ABARTMAYINNN

1
2
yanıtYanıtla
wert:

beşiktaşa hayırlı olsun

1
2
yanıtYanıtla
DELI DANA:

denızlının mıyadı dolmus sonzamanda nasıl komusıyon alırım dıye ınce ayar verıyor

2
0
yanıtYanıtla
bozo:

denizliye katılıyorum haydi kartal bitir bu işi daha 20 yaşında çok yetenekli değerini en az 3 katlar süper olur

0
2
yanıtYanıtla
no name:

yahu sen nediyon komisyonmu alıcanyoksa menajerlik işinemi giriyon. . 8 milyon euro takas lan ben finansman danışman olarak yurtdışından o paraya sağlam bir futbolcu alırım. . . ozan yıldız futbolcu olsaydı her sene adından bahsettirirdi. . bie sene göz doldurmakla rant sağlanmaz arkdaş . . tek avantajı şaşı olduğunda rakip şaşırıyo. . nereye pas atcak diyie o kadar. . (zati denizliyi . digitürkü alan araplar boşa kovmadı)

1
0
yanıtYanıtla
arsiz:

akil verene bak takim calisdirdiyin zamanlarda transverini duymadik be denizli simdi kalkmis boyuk kulublere tavsiye edeyor bir aylik antroner ne olacak

0
1
yanıtYanıtla
BESiKTASLI:

Alperde gecenlerde 1 numaraydi garibim kadroya bile giremiyo

0
0
yanıtYanıtla
dogrucu:

çok bilmiş denizli daha dün yalakalıp yapıp fb shaktarı bitirecek diyordun ne oldu sadece azize yag yakıp şirin gözükmeye çalışıyorsun ne oldugun belli degil

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title