Haberler

Mustafa Denizli'den Rizespor Yönetimine: Yazıklar Olsun

Güncelleme:

TRT Spor'da yorumculuk yapan Mustafa Denizli, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve Rizespor'un 3-2 kazandığı Gençlerbirliği maçında kazanılan penaltı atışından sonra disiplinsiz hareketlerde bulunan Kamerunlu futbolcu Kweuke'yi affeden Çaykur Rizespor yönetimine zehir zemberek eleştirilerde bulundu.

"YAZIKLAR OLSUN"

Kamerunlu futbolcu Kweuke'nin önceki hafta Gençlerbirliği maçında penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Deniz Kadah'tan topu zorla alıp atışı kullanmasına ve gol olmasının ardından Teknik direktör Hikmet Karaman'a hareket çekmesine gönderme yapan Denizli, şunları söyledi: "Metin Kalkavan gibi vizyonlu ve çağdaş bir başkan böyle bir küstahlığa nasıl izin verdi! Kweuke kim? Rizespor'a kazandıracağı 2-3 puan için böyle bir futbolcuya katlanılır mı? Yazıklar olsun! Ben böyle bir futbolcu ile aynı havayı aynı atmosferi solumak dahi istemem."

"RİZESPOR ÇOK PİŞMAN OLACAK"

"Rizespor onu affetti ama çok pişman olacak." diyen Denizli, "O Kweuke 1-2 hafta sonra o hareketi tekrar yapacaktır emin olun. Çünkü Kweuke'nin yaptığı o hareketten dolayı pişman olduğunu düşünmüyorum. Basın toplantısında zoraki yaptığı açıklamalardan her şey anlaşılıyor. O futbolcu o hereketi yaptıktan sonra derhal takımdan gönderilmeliydi." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Deniz Kadah Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

TRABZON:

RİZENİN KARAKTERSİZ KLÜP OLDUĞUNU TEKRAR GÖRDÜK

5
3
yanıtYanıtla
Babür:

Sizemi kalmış lan köpek Rize''yi eleştirmek YAMUK kafalılar

yanıt1
yanıt0
tarık:

ts de gs ye yatan klup olduğunu çok gördük eğilmeyin şu gs ye

yanıt0
yanıt0
kenan dere:

nedir bu yerli hocaların kaprisi anlamadım zamanında aykut türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük futbolcu alex e yaptığı kapris sonucu alex ülkeyi terketti geçen sene ismail kartal yüzünde diego doğru dürüst takımda oynayamadı kariyeri 0 olan hocaların bu kaprisleri yüzünde Türk futbolu malesef ilerlemiyor simdide hikmet karaman önce adam olmayı öğrensinler bence

5
2
yanıtYanıtla
nuri bozdemir:

Kweuke rize icin terinin son damlasina kadar mucadele ediyor bir galatasarayli olarak ben goruyorumda bunu rize teknik heyeti yonetimi gormuyormu,gecen hafta verilen o ceza derhal kaldirilmali,adam 3 puani kazandiriyor 2 gol atip ,10000 tl ceza aliyor vay ki vay vayyyy....mustafa deniZli artik senden nefret ediyorum bu nasil fasist bir dusunce,#diren kweuke arkandayiz :)

5
1
yanıtYanıtla
nuri bozdemir:

Nolmus adam kullanmak istediyse hakkidir da,deniz kadah kacirinca sorun olmuyorda o kullanincami oluyor mustafa denizli sen sacma herifin tekisin

6
0
yanıtYanıtla
cemuka:

Sayin denizli fener macinde rizenin en iyi oyuncusu kimdi acaba.kweuke

2
1
yanıtYanıtla
53/KALKANDERE:

RİZESPORDA RİZELİ YÖNETİCİLERİN DEĞİL, RİZE HALKININ DEDİĞİ OLUR. RİZELİLER HİKMET KAHRAMANIN EŞİNİ ALDATMASINDAN ÖTÜRÜ KIZGINDILAR KAHRAMANA. RİZELİLER KWEUKEYE SAHİP ÇIKARAK GİTMESİNİ ENGELLEDİLER.

2
0
yanıtYanıtla
umut:

burda siyaset yapan ve sporda dahi pkk adini kullanan once bir ismini yaz hele o zaman gorelim elmi yaman beymi zaza isminide karalama

0
0
yanıtYanıtla
CemaliMobil-IOS:

Mustafa hocam bu süper lig de futbolcusuna vurmaya kalkan hocada oldu keske hocayıda gönderselerdi o zaman.takım içinde olur böyle seyler futbolcusuna ilk hocası sahip cıkmalıydı kendi gerdi ortalıgı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title