Haberler

Mustafa Denizli: Ayağını Yolun Dışına Basan Bizle Yürümeyecek

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Kimse ayağını yolun dışına basmayacak, basarsa birlikte yürüyemeyiz." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçının ardından sert açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli, "Kimse ayağını yolun dışına basmayacak, basarsa birlikte yürüyemeyiz" dedi.

Mustafa Denizli'nin maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"ZAMANI LEHİMİZE ÇEVİRMEMİZ LAZIM"

"Kısa sürede bir şeyleri değiştirmek imkansız. Üç puandan önce 1 puan kazandık. Bu akşamki tabloda 1 puan kazançtır. Maçta dönem dönem iyi şeyler yaptık, dönem dönem alışkanlıklar devam etti. Bu doğaldır, kısa sürede her şeyin ters düz olması kolay değil. Biz nasıl başlayacağız diye değil, nasıl bitireceğiz diye geldik. Uzun bir yol var, sıkıntılar çekeriz. Zamanı lehimize çevirmemiz lazım, çevireceğiz. Böylesine zorlu bir deplasmandan kaybetmeden dönmek önemli.

"SÜRECİ EN AZ HATA İLE ATLATMALIYIZ"

Kasımpaşa oyunun bazı bölümlerinde daha iyiydi. Bizim de yaptığımız iyi şeyler var. Üç puan iyi olurdu, hepimiz isterdik, önümüzdeki haftaya buradan olumlu şeyleri taşıyacağız. Devre arasında kadar olan süreci en az hata ile atlatmalıyız. Galatasaray'ın eksikleri var, bunu daha önceki haftalarda da söylüyorum. İllaki içeriden olunca görmek önemli değil. Her hafta umarım üzerine bir şeyler koyarak devre sonunu buluruz, ondan sonra daha sağlıklı bir ortamda yolumuza devam ederiz."

"AYAĞINI DIŞARI BASANLA BİRLİKTE YÜRÜYEMEYİZ"

"Galatasaray ile yediği goller yan yana örtüşmüyor. Daha fazla da gol yiyebildirdik ama daha fazla atamazdık. İki gün antrenman yaptık, buradan bir şey çıkar, potansiyel var. Bu zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta kimse ayağını yolun dışına basmayacak, basarsa birlikte yürüyemeyiz. Yapılmış iyilerin üzerine biz daha iyilerini eklemek için buradayız. Kasımpaşa karşısında kim burada oynadıysa sorun yaşamıştır, yaşayacaktır da. Kasımpaşa iyi bir takım. Böyle değerlendirirsek Kasımpaşa'dan 1 puan kazanç sayılabilir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Sabri Varken GS 9 Kişi:

Sabri Sarıoğlu nu oynatan kim varsa benim gözümde teknik direktör değildir. Her maçta 10 tane bariz hatası olan yediğimiz gollerde her zaman pay sahibi olan adamın GS lı olmasından banane eğer fanatik GS''lıysa adam gibi çıkıp desin ben bu işi beceremiyorum yerime sağlam bir tane sağ bek alın beni gönderin gideyim. .

3
0
yanıtYanıtla
tecessus:

Ahaha komik adam . Sol bek çıkarıp, olcanı onun yerine koyuyor . Olcan oyun kurucu . Ya tutarsa, o devirler geçti Denizli . Senin futbol zihniyetin 1950 model .

1
1
yanıtYanıtla
slmMobil-ANDROID:

gerizekali yönetim bu morukmu kurtaracak gs yı batırır batirir

0
1
yanıtYanıtla
cimbom:

Ya öylede mustafa hoca; emre çolak, sabri, tüm topları öldüren burak, sende bunlarla çıkma kardeşim maça. tarık çamdalın var, denayer var, git paf takımdan oyuncu al. amerikayaı bu adamlarla yenidenmi keşfedeceksin. iyi bir sağ bek ve semihin düzelmesi ile defans iyi olursa bu takım düzelir.

0
0
yanıtYanıtla
TC:

Ya bu Galatasaray deli galiba,Denizli nerde nezaman ne başarı sağlamış. Fenerli olarak başarılar diliyorum size! Hahahahaha

0
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Fare gibi yasamaktansa bir gün kedi olun Rusya Rusya nedir bu korkakliginiz yaziklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title