Haberler

Mustafa Denizli, 3 İsmin Biletini Kesti

Güncelleme:

Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, Sinan Gümüş, Koray Günter ve Tarık Çamdal'ı devre arasında gönderme kararı aldı.

Galatasaray'daki ilk idmanına dün çıkan teknik direktör Mustafa Denizli, Sinan Gümüş, Tarık Çamdal ve Koray Günter'in biletini kesti. Bu oyuncuların yeni adresleri de belli oldu.

SİNAN GÜMÜŞ, RİZE'YE

Çaykur Rize Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın kadrosunda görmek istediği Sinan Gümüş için, devre arasında Galatasaray'a teklif yapılacağı öğrenildi. Karadeniz temsilcisi, genç oyuncunun bonservisine 1 milyon euro önerecek. Aslan eğer Sinan'ı bonservisiyle göndermek istemezse, kiralık formülü devreye girecek. Rize'nin, Sinan'ı sezon sonuna kadar kiralamak için de 250 bin euro'yu gözden çıkardığı, gelen haberler arasında.

KORAY, BAŞAKŞEHİR'E

Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı, Koray Günter'i kadrosunda görmek istediğini bildirdi. Başakşehir'in bu doğrultuda Koray'ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp, sezon sonunda da bonservisini almaya çalışacağı ifade ediliyor.

TARIK, YUVAYA DÖNÜYOR

Galatasaray'ın geçen sezon 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyip Eskişehir'den kadrosuna kattığı Tarık Çamdal, bu sezon tek bir dakika bile forma şansı bulamadı. Oyuncunun maliyetinden kurtulmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, kulüp arayışına geçti. Bu doğrultuda araya giren Eskişehir'le görüşmelerin başladığı, Kırmızı-Siyahlılar'ın Tarık'ı kiralamak istediği öğrenildi. Galatasaray teklife sıcak bakıyor. Anlaşma için geri sayıma geçildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Tarık Çamdal Sinan Gümüş Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

reis:

bu ülkede kutsal ittifaklar(6s-bjk-ts), ulusoylar, pareleller, olmasaydı. . yani gerçek adalet olsaydı. . . şampiyonluk sayıları. . . fb:29. . . . bjk:14. . . gs:11. . :ts:6 bursa:0. . . olurdu. . . hadi yalan deyin. . . gerçek dibine kadar böyledir. . . gs nin son 25 yılındaki tümşampiyonluklarda, ulusoyun, parelelin, kutsal ittfakın hakkı(parmağı) vardır. .

8
25
yanıtYanıtla
celil:

çok net tespit ağzına sağlık.

yanıt3
yanıt11
Senin de parmağın var:

Nerden biliyon bu kadar şeyi seninde mi parmağın var

yanıt2
yanıt3
ottoman Mobil-ANDROID:

m.denizliden de bu beklenirdi sinan ve koray kalmalı

10
3
yanıtYanıtla
Haydar:

bu haber yalan. . ya mustafa hoca daha doğru dürüst antrenman yapmadı ki karar versin. . peki mustafa hoca böyle bir açıklamayı ne zaman yaptı ?. . biraz destekli atın yalancı medya. .

12
0
yanıtYanıtla
tt:

Bence doğru Sinan hamlesi çünkü sinanın tecrübe kazanması lazım

3
5
yanıtYanıtla
ahmetMobil-ANDROID:

sabri bu takimda oynadigi surecr bunlarin macini izlemeyecem

5
3
yanıtYanıtla
batılı:

Sınanı satanı bizde satarız...akıllı olun...

8
0
yanıtYanıtla
koylu:

hoca bismilah ne oluyor hemen tirpanlama onu sen deyil hoca yonetim isdedi senden onlar zaten gidecekti kimseyi kandirmayin

4
2
yanıtYanıtla
MelihMobil-IOS:

Yalan haberinizi ... Tepki oluşsun die haber yapmayın Yancı taraflı medya

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title