Haberler

Mustafa Çelik, Erkilette Proje Anlattı

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Erkilet Camikebir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek; kadınlar, gençler, emekliler ve kentsel dönüşüm başta olmak üzere yapmayı planladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Erkilet Camikebir Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek; kadınlar, gençler, emekliler ve kentsel dönüşüm başta olmak üzere yapmayı planladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Mustafa Çelik, Hastane ve Salih Avgun Paşa Caddesi'ndeki esnafları da ziyaret etti.

AK Parti Kocasinan İlçe teşkilatı tarafından Erkilet Camikebir Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Başkan adayımızı sizlere tanıtmak ve destek istemek için size geldik" dedi.

Ak Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, 4 dönem boyunca Kocasinan Belediye Başkanı olarak hizmet veren, Kocasinan'a yön veren, ufuk açan Başkan Bekir Yıldız'a teşekkür ederek sözlerine başladı.

Atılımcı, katılımcı ve yatırımcı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini vurgulayan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, "Bu yıl Kocasinan Belediyesi'nin bütçesi 143 milyon lira. Üreteceğimiz projelerle bütçeye 100 milyon liralık daha bir kaynak oluşturmayı planlıyoruz. Bütçeyi artırdığımız zaman yatırımları iki katına çıkaracağız. Ana prensibimiz şu; projelerimizin ayağı yere basacak, sizlere çok fayda sağlayacak, projemiz finansmanını kendi içinden karşılayacak ve ulusal çapta ses getirecek niteliklere sahip olacak" dedi.

Üç bölgede kentsel dönüşüm yapmayı planladıklarını vurgulayan Mustafa Çelik," Dönüşümü; vatandaşın, müteahhidin ve kamunun menfaatlerini gözeterek yapacağız. Erkilette de kentsel dönüşüm uygulayacağımız alanlar var. Yeni dönemde uygulayacağımız imar planlarında yüksek katlı değil, yatay gelişen, yeşil alanı bol ve sosyal donatıları çok planlamalar yer alacak" diye konuştu.

Mustafa Çelik, "Kadınlarımız, gençlerimiz ve emeklilerimiz için de projelerimiz var. Kadınlarımızı ekran ve sanal alem tutsaklığından kurtaracak, el becerilerini geliştirecek, aile bütçesine katkı sağlayacak hizmetlerle donatacağız. Emeklilerimizi; taziye evi olarak da kullanabilecek mahalle evlerinde vakitlerini verimli ve hoşça geçirebilme imkanına kavuşturacağız. Okullarında başarılı olan gençlerin ufuklarını daha da geliştirmek için yurt dışındaki çeşitli bilim merkezlerine götüreceğiz" deyince salondaki gençler "Başkan Çelik gelecek gençler gülecek" şeklinde tezahüratta bulundu.

Bu arada Ak Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Hastane Caddesi ve Salih Avgun Paşa Caddesi'ndeki esnafları da ziyaret etti. Esnaflar, Mustafa Çelik'i çikolata ile karşılayıp pasta ikram etti.

Cadde üzerindeki tüm esnafları tek tek gezerek destek isteyen Mustafa Çelik, "yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Esnafın hayatını kolaylaştıracak, kazancını artıracak nitelikte hazırlayacağımız projeleri anlatıyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Ak Parti Erkilet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title