Haberler

Mustafa Ceceli'ye Sahnede Satırlı Saldırı Girişiminde Bulunuldu

Güncelleme:

4 saldırgan, Eyüp'te konser veren Mustafa Ceceli'ye sahnedeyken satırlı saldırı girişiminde bulundu. Saldırı girişiminde yaralanan olmazken, güvenlik güçleri olaya müdahale etti.

35 yaşındaki Türk şarkıcı ve aranjör Mustafa Ceceli, Gençlik ve Fetih şölen kapsamında Eyüp'te Mustafa Ceceli konseri düzenlendi. Ceceli'ye sahnede olduğu anlarda satırlı saldırı girişiminde bulunuldu. Saldırı girişiminde yaralanan olmazken, güvenlik güçleri olaya müdahale etti.

SATIRLI SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNULDU

Konserin sonlarına doğru Mustafa Ceceli'ye sahnede olduğu anlarda satırlı saldırı girişiminde bulunuldu.

4 SALDIRGAN ELLERİNDE SATIRLARLA SAHNEYE ÇIKTI

İlk bilgilere göre 4 saldırgan, ellerinde satırlarla sahneye çıktı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Saldırı girişiminde yaralanan olmazken, güvenlik güçleri olaya müdahale etti.

KONSER İPTAL EDİLDİ

Saldırının ardından konser iptal edilirken, Ceceli koruma grubuyla alandan ayrıldı.

Kaynak: Milliyet.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Ceceli Eyüp 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Emre:

Tamamen asılsız yalan haber. Ceceli''nin yaptığını eminim kırk yıllık Tarkan bile yapmaz. Madem öyle bir olay yok konserine devam etsene. Oraya genci, yaşlığı, çoluk, çocuklu aileler seni izlemeye geliyor ama sen sahneyi terkediyorsun yazıklar olsun sana Ceceli sen sanatçı filan değilsin. Sen sadece basit bir şarkıcı parçasısın. . Sadece Ceceli sende çok komiksin ülkede manyak mı yok yapacak olsan her yerde Ceceli''ye saldırır zaten. Neymiş ona kimse birşey yapamazmış geç bu hikayeleri. .

0
0
yanıtYanıtla
Burak:

Asılsız bir haber. Dün gece bende konserdeydim fakat Ceceli''ye hiç yakıştıramadım. Madem olay yok Ceceli sen neden sahneyi terkediyorsun o kadar insan oraya senin için geliyor ve sen sahneyi terkediyorsun bare söyle ki geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar herkese iyi akşamlar de ve konserini bitir. Ama sen ne yaptın insanları hiç uyarmadan konserini iptal ettin ve senin yüzünden o kadar çoluk, çocuk, gençi, yaşlısı, kadını, erkeği yaz yedi ayıp değil mi? Yazıklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title