Haberler

Mustafa Ceceli: "Şahinbey'de Yapılan Çalışmalara Hayranım"

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Mustafa Ceceli, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şehreküstü bölgesinde tarihi yapıların günümüze kazandırılması adına yapılan restorasyon ve sokak sağlıklaştırmaları ile Şehitler Caddesi’ndeki cephe yenileme çalışmalarını gezerek bölge halkı ile sohbet etti.

Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Mustafa Ceceli, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şehreküstü bölgesinde tarihi yapıların günümüze kazandırılması adına yapılan restorasyon ve sokak sağlıklaştırmaları ile Şehitler Caddesi'ndeki cephe yenileme çalışmalarını gezerek bölge halkı ile sohbet etti.

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Kahramanmaraş'taki konseri öncesi Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Tahmazoğlu, Mustafa Ceceli'yi Şehreküstü Konakları'nda ağırladı. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği Mustafa Ceceli ve Başkan Tahmazoğlu, daha sonra sokak sağlıklaştırma yapılan alanları ve Şehitler Caddesi'nde yapılan cephe yenileme çalışmalarını gezdi.

BAŞKANIMIZ KISA SÜREDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan övgüyle bahseden Sanatçı Mustafa Ceceli, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun kısa sürede büyük değişiklikler yapılması sürprizine alışığız. Kısa süre önceki ziyaretimizde Özdemirbey Caddesi üzerindeki evleri kentsel dönüşümle yıkarak yolu açacağını söylemişti. Bu işlerin bir iki yıl süreceğini düşünürken, şimdi yolun genişletildiğini gördük. Yine 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi'yi gezdik. Tüm donatılarıyla Gaziantep'e yakışır bir yer olacaktır" dedi.

Restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarına da değinen Ceceli, "Başkanımızın tarihi dokunun günümüze kazandırılması adına yaptığı çalışmaları çok beğeniyorum. Şehreküstü Konakları'nda yaşatılan yüzlerce yıllık bir kültürün günümüze kazandırılmasını görüyoruz. Ben herkesin buraya gelip, gezmesini istiyorum. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkanımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ceceli Kahramanmaraş Şehreküstü Yerel Haberler

title