Haberler

Mustafa Ceceli Malatya'da Hayranlarıyla Buluştu

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde her yıl düzenlenen ve bu sene 21’ncisi yapılan Kiraz Kültür ve Spor Festivalinde sanatçı Mustafa Ceceli hayranlarıyla buluştu.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde her yıl düzenlenen ve bu sene 21'ncisi yapılan Kiraz Kültür ve Spor Festivalinde sanatçı Mustafa Ceceli hayranlarıyla buluştu.

21. Kiraz Kültür ve Spor Festivali kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konser verdi. Yoğun bir katılımın olduğu konserde sevilen şarkılarını seslendiren Ceceli'ye, Malatyalılar eşlik etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, Mustafa Ceceli'ye yeşil konaklarda yapılan bir tablo hediye etti. Ceceli, son şarkısını yeni Malatyaspor forması giyerek seslendirdi.

Festival kapsamında düzenlenen konsere, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şefik Şengül, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve çok sayıda vatandaş katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ceceli Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

mervemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Harika bir konser

0
0
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cok iyi bir sanatci

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title