Haberler

Mustafa Ceceli İftar Ezanını Okudu

Güncelleme:

TRT ekranlarında yayınlanan Ramazan Sevinci programının konuğu olan Mustafa Ceceli ezan okudu

.Söylediği ve yaptığı şarkılarla herkesi kendine hayran bırakan Mustafa Ceceli bu sefer de ezan okudu. Ünlü sanatçı katıldığı Ramazan programında iftar vaktinin gelmesinin ardından mikrofonun başına geçerek akşam ezanını okudu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Mustafa Ceceli Medya Haberler

500

Yorumlar (27)

Cifteler:

Ben konserine gitmiştim ama ses berbat, birde çok da Tayyib yalakası!!! Malum ya AKPli olduğunu soyluyor ki buna da bir yerden kemik gelsin? Yaramaz. Ben AHLAK sahibi Sanatci severim, yalaka değil? Soma ya hiç para vermiş mi?

8
50
yanıtYanıtla
DOKTOR RAGIPdoktor@hotmail.com:

Yalaka olmayan sanatçı göster. Müjdat Gezen, Tarık Akan, Levent Kırca, Seda Sayan, Memetali Alabora, Leman Sam, Zülfü Livaneli ve binlercesi de CHP''nin (Cahil Halkın Partisi) yalakaları.

yanıt0
yanıt0
ÇİFTE Şansasd@hotmail.com:

Çifteler sen kimin yalakasısın CEHAPA mi MEHAPA mı ?

yanıt0
yanıt0
demetdemetozkaya@outlook.com:

sen gibi cahiller insanları patiye göre degerlendırır ancak. aptal zihniyetler bir yok olup gtseniz bu ülke coktan kalkınırdı o adamın tırnağı olamazsın bre cahil

yanıt0
yanıt0
Ciftelerorka8@mynet.com:

Ben TR kalmıyorum. Ben hiç bir parti tutmuyorum. Siz renginizi belli ettiniz. Rezil Tayyib/ yalakaları. IYi yalayın Tayyib bizim sadakalardan sizde de verir. LOL

yanıt0
yanıt0
YİĞİT:

seviyorum bu adamı ben ya.. yılışık değil efendi Anadolu insanı gibi..

35
6
yanıtYanıtla
LK:

BENCE MÜEZZİNLER OKUMALI REKLAMCI ADAM

6
33
yanıtYanıtla
Peşinciengucar@gmail.com:

Reklam amaçlı okumadı. Pesin hükümlü olmayın lütfen. olayın detayını bilmeden yorum yazıldığı aşikar. 2 senedir sunucu Bekir Develi programına dave ediyor. Geçen senede talep etmişti ve kabul etmemişti. Bu sene sunucunun ısrarı karşısında evet dedi ve okudu.

yanıt0
yanıt0
demir:

teşkkürler musfa ceceli kardeşim ağzına sağlık harikasın rabim seni korusun

29
5
yanıtYanıtla
SÜMEYYE:

BU DA ÖĞRENMİŞ İŞİ, ÇAKAL SENİ :))

15
17
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title