Haberler

Mustafa Ceceli: Dinimizi Karalamak Adına Her Şeyin Yapıldığı Bir Dönemden Geçiyoruz

Güncelleme:

Esenyurt'ta sevenleriyle bir araya gelen Mustafa Ceceli, "Dinimizi karalamak için her şeyin yapıldığı bir dönemden geçiyoruz. Bu tuzakların hiçbirine düşmeyeceğiz" dedi.

Esenyurt Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinliklerinin kapanış programında sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli konser verdi. Ceceli son günlerde yaşanan gelişmelere değinerek, "Dinimizi karalamak için her şeyin yapıldığı bir dönemden geçiyoruz. Bu tuzakların hiçbirine düşmeyeceğiz" dedi.

Esenyurt'ta sevenleriyle bir araya gelen Mustafa Ceceli, en sevilen eserlerini Esenyurtlular için seslendirdi. Gaziler Parkı'nda gerçekleşen konsere Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve binlerce Ceceli hayranı katıldı.

"BU TUZAKLARIN HİÇBİRİNE DÜŞMEYECEĞİZ"

Konserde son günlerde yaşanan olaylara değinen Mustafa Ceceli, "Dünyanın birbirine girdiği ve dinimizi karalamak adına her şeyin yapıldığı bir dönemden geçiyoruz. Çünkü ahir zaman. Bunlar olacak. Bu tuzakların hiçbirine düşmeyeceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, dinimiz korusun" dedi.

KONSERDE İLAHİ DE OKUDU

Mustafa Ceceli, konserde kendi bestelediği eserlerin yanı sıra ilahi de okudu.

Hayranları ise Ceceli'yi daha yakından görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Sahnedeki performansı büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli'ye Esenyurt'ta yaşayan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, konserin sonunda Mustafa Ceceli'ye çiçek takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Esenyurt Belediyesi Necmi Kadıoğlu Mustafa Ceceli Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

her yer imam hatip:

sen de yolunu bulmuşsun kurnaz ceceli

9
1
yanıtYanıtla
dereli:

akp ve işid yuzunde musulmanlıktan şuphe duymaya başladım eğer muslumanlık işid ve akp liler gibiyse ben boyle musluman değilim

7
1
yanıtYanıtla
blueice:

Evet din aslında akpliler ve işıd gibi. . İyice araştır bilimsel olarak bulacaksın.

yanıt0
yanıt0
Pier:

Kalbi temizse iyi ama dil çok kuvvetli, sanki Başdanışmanlığa oynuyor

5
1
yanıtYanıtla
ALLAH İNANCI:

DİN KURANDAN ÖĞRENİLİR.

2
0
yanıtYanıtla
montaj:

bu da akapeli oldu eskiden iyi bir çocuktu ne zaman akapenin dümen suyuna gitti küfretmeye başladı

1
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

İşine bak Ceceli. söz yaz, beste yap şarkı söyle. Fazlası inan ki baygınlık veriyor, hele sana hiç yakışmıyor. Hatta antipatik olmaya bile başladın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title