Haberler

Mustafa Ceceli, Cuma Sohbeti Verdi

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli kendini kameraya çekerek sosyal medyada dinî sohbet yaptı.

Mustafa Ceceli sosyal medyadan yaptığı sohbette kendisine "Bu senin işin mi, neden dinî sohbet yapıyorsun?" diyenlere cevap verdi ve Kur'an-ı Kerim'in 14 asır önce indiğini, bugün tüm bilimsel çalışmaların kaynağı olduğundan söz etti.

"HERKES KUR'AN OKUMALI"

Ceceli, kutsal kitabın süslü kaplar içinde kalmaması gerektiğini, herkesin Kur'an'ı okumaya ve anlamaya çalışması gerektiğini söyledi. Sanatçı bazı kesimlerden tepkiler alırken bazı kesimlerden ise olumlu mesajlar aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Ceceli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

uyan türkiyemMobil-ANDROID:

helal olsun adam dogru soyluyo.illa ki biz sohbetleri hocalardan mi alcaz.tabiki hayir bazen annemiz bazen arkadaslrimiz bazende bu tarz dusunce yapisina sahip insanlardan sohbet almaliyiz bu gayet normal helal olsunnnn

117
0
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ARTIK SAÇMA SAPAN ŞARKILARI PARA ETMİYOR DİN ÜZERİNDEN ŞOV YAPIYOR. ÇOK YANAŞMALIK YAPTI AKP BABASINI VEKİL LİSTESİNE KOYMADI YİNE SEÇİM YANAŞTI VAR BİR PİSLİK İŞİN İÇİNDE!!

3
42
yanıtYanıtla
atma ceceli:

tüm bilimsel çalışmaların kaynağı demiş ya. adama sormazlar mı müslümanlar neden geri kalmış teknolojide bilimde sporda kısacası her alanda batılıların çok gerisindeyiz. hangi buluşumuz var. bana bir tane müslüman ülke göstersin ceceli o zaman haklısın derim. yok ki ne gösterecek. hayali palavrayı masalı bırakmak lazım.

2
39
yanıtYanıtla
yücel:

Buda akp modasına uymuş ünlülerden !

14
25
yanıtYanıtla
MERVE:

Örnek bir sanatçısın ceceli Allah razı olsun. Ahir zamandayız Dinimize Kitabımıza sımsıkı sarılıp imanımızı kurtarmalıyız.

24
8
yanıtYanıtla
Klasik Yurdum İnsanı..:

Ceceli sende klasik Türk Halkısın. . Dinden diyanetten dem vuracaksın ancak diğer tarafta toplum ahlakını bozan yozlaştıran alt üst eden programlar yaparak bu anlamda büyük vebal altına giriyorsun. . . lütfen popülist ve her devrin insanı olmayı bırak ve dosdoğru yolda devam et. . benimde senden kalır yanım yok ancak sen medyatik birisin ve geniş kitleleri etkileyebiliyorsun bu yüzden senin sorumluluğun ve vebalin çok daha büyük. .

32
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı Mobil-IOS:

Bu adam Bi harikaya

29
2
yanıtYanıtla
NUSRET:

TEŞEKURLER CECELİ

29
0
yanıtYanıtla
İSLAMİC:

dogru yolu biliyosun o kirli alemde Heba etme kendini selametle kal

24
0
yanıtYanıtla
M.HEYKEL:

İYİSİN HOŞSUN KARDEŞİM FAKAT;ŞOW PROGRAMLARINDA RABBİNE ŞİRK KOŞAN ŞARKILARA HEP BİR AĞIZDAN DÜET YAPANDA SEN DEĞİL MİSİN? KLİPLERİNDE KADINLI ERKEKLİ OYNAYAN GÖBEK ATAN?KENDİNLE ÇELİŞME KARDEŞİM. ŞARKICIYSAN İŞİNİ İYİ YAP AMA SEN VAAZ DİNLE. EKSİKLERİNİ GÖR NUR SURESİNİ OKU. DİKKAT ET NELERİN EMREDİLDİĞİNE. DİNİ HAYATINI SİYASİ GÜNDEME ALET ETME MADEM MÜSLÜMANSIN SEN YAŞA REKLAM YAPMA. İYİ HOŞ ADAMSIN AMA HANGİ İŞİ SEVİYORSAN ONU YAP.

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title