Haberler

Mustafa Ceceli Çok Kızdı: Allah'ından Bul Soysuz

Güncelleme:

Şarkıcı Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında oruç tutmuyor izlenimi yaratmak isteyen kişiyi adeta yerden yere vurdu.

Özellikle Huber Köşkü'nde katıldığı iftar daveti sonrasında sosyal medyada olay olan ve hakkında çok sayıda paylaşım yapılan Mustafa Ceceli, bu yorumların bazılarına sert tepki göstermiş ve hesabından ağır ithamlarda bulunmuştu.

AİLESİNİN YANINA GİTTİ

Sonrasında bu paylaşımlarını silen Mustafa Ceceli, geride bıraktığımız günlerde Yalova'daydı. Burada aile ziyaretleri yapan Mustafa Ceceli, yaptığı paylaşımları kasıtlı bir şekilde kendisi aleyhinde kullanan bir kişiye yine sosyal medya hesabı üzerinden açtı ağzını yumdu gözünü.

"ALLAH'INDAN BUL SOYSUZ"

Yapılan paylaşımla kendisinin oruç tutmuyormuş şeklinde gösterilmesine kızan ünlü sanatçı şu ifadelere yer verdi: "Bir tane şerefsiz, 5 yaşında oğlumun yemeğini koyup bana oruç tutmuyor demiş. Allahından bul soysuz. Yazdım anlamadınız bir daha yazayım, bunlara hayvan demek hayvana hakarettir. Ben Allah'a hesabımı veririm yüz aklığıyla ama iftira atan sonsuza kadar Cehennem çukurunun misafiri… Kurtarıcısız. Gözünüz dönmüş kansızlar"

İşte Ceceli'nin attığı tweetler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Ceceli Huber Köşkü Yalova Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

BANU:

CECELİDE MİLLETİ ANCA DİNDEN VURSUN MİLLETİ NEYDEN VURCANI BİLİYO YOK SOHBETLER YOK EZAN OKUMALAR PRİM PESİNDE YEMİYOZ BUNLRI BRO

29
7
yanıtYanıtla
ağrı:

beyoğlu dıskolarda sebaha kadar içkiden başini kaldırmıyorsun pislık sen kım orüç tutmak kım

8
26
yanıtYanıtla
betmen:

Oruç tutmuyor ithamını neden bu kadar abartmış anlamadım. Allah''a hesap veririm deyip hakaret etmeye bence gerek yoktu. Böyle durumlarda Allah''a havale etmek gerek.

27
2
yanıtYanıtla
MEEE:

BU TARİKATA NASIL GİRİLİYO TELEVİZYONCULAR, FUTBOLCULAR, ŞARKICILAR, YAZARLAR FALAN, BİLEN VARSA SÖYLESİN PARA LAZIM, KEÇİ MEÇİ KESİLİYO MU GİRERKEN

18
6
yanıtYanıtla
......:

bu da mı başlamış duygu sömürüsüne. . . mağdur oynamaya. . Yere göğe sığdıramam sizi aziz şanlı milletim ama nolur artık bu kadar duygusal olmayalım. . ciddi zararlar vermeye başladı bize ve vatanımıza. . . açığımızı bulmuş yalakalar hırsızlar din sömürücüleri. . . hep aynı yerden gelmeye başladılar. . . .

20
3
yanıtYanıtla
oruç tutmuş bu arkadaşı ):

buda yeni türkiyenin müslümanlığı işte :) '' oruç tutuyorum ben sanane ey bla bla bla küfürler '' :)) bize mi tutuyon tuttuğun orucu be kardeşim.

20
2
yanıtYanıtla
TÜRK:

bunu adam edende kabahat

5
15
yanıtYanıtla
Ne yapraa la?:

Ne o la oruç tutmayınca yandaşlığı zarar mı görecek?

9
10
yanıtYanıtla
Hayvan:

Söyleyecek , kendini savunamiyacak kelime bulamadinmi senin icin herkes hayvan, unuttugun bir sey var belki sende bir hayvan ''sin yoksa yalakamisin

9
10
yanıtYanıtla
zxc:

Sen Hayvan olmayasın . . . Biz onun dürüst biri olduğunu biliyoruz. . .

yanıt7
yanıt4
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title