Haberler

Mustafa Balbay, Eskişehir'de Seçim İletişim Merkezi Açılışına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Eskişehir’de Tepebaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Ataç ile Odunpazarı Belediye Başkan adayı Kazım Kurt’un seçim iletişim merkezlerinin açılışına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Eskişehir'de Tepebaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Ataç ile Odunpazarı Belediye Başkan adayı Kazım Kurt'un seçim iletişim merkezlerinin açılışına katıldı.

Tepebaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Ataç'ın Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nde bulunan seçim iletişim merkezinin açılışına CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da katıldı. Açılış töreninde konuşan Ataç, "Bu bir iktidar yürüyüşüdür. Buralardan yola çıkacağız. Önce Eskişehir'i, daha sonra Türkiye'yi alacağız. Bu bir iktidar yarışıdır. Biz sadece Eskişehir'i düşünmüyoruz. Ülke bugün uçurumun kenarında arkadaşlar. Bir darbeyle uçuruma gidebilir. Bir darbe ile yerinde kalabilir. Onun için Eskişehir kadar Türkiye'de bizim için önemli. Tüm çalışmalarımızı hem Eskişehir hem de Türkiye için yapacağız. Bu iktidar yolu. Ne kadar kıvırırsa kıvırsınlar çözülemeyecekler. Eskişehir'de 1999'da başlayan bu yürüyüşümüz, 2004'de ve 2009'da devam etti. 2014'de daha da güçlenerek geleceğiz" dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili ve Odunpazarı Belediye Başkan adayı Kazım Kurt'un seçim iletişim merkezinin açılışı da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Açılışa katılan Mustafa Balbay, yerel seçimlerden sonra tekrar Eskişehir'e geleceğini ve Kazım Kurt'u Odunpazarı Belediye Başkanı olarak görmek istediğini belirtti. Balbay, "Beni içeride tutamadılar, dışarıda da tutamayacaklar. Sizlerle dışarıda koşturacağım. Bugün özgürlüğümün 26'ncı günü. Türkiye yeni bir dönemden geçiyor. İktidarın içinde bulunduğu durumdan uzun uzun bahsetmeye gerek yok. Biz bir olmazsak, üç beş kişi bir olup bizi soymaya devam eder. Bir olursak biz bu iktidarı alırız. Yeter ki solcu solcunun kurdu olmasın. Seçimleri kazanıp hep birlikte Porsuk kıyısında iktidar türküleri söyleyeceğimiz günler yakındır" diye konuştu.

Ardından konuşma yapan Kazım Kurt ise, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de örnek olarak gösterilecek ender belediyelerden birisi olduğunu söyledi. Kurt, "Türkiye'de yaşanabilir ilk üç kentten birisi olan Eskişehir'de bir eksik var. Odunpazarı maalesef bu çarka ayak uyduramadı. Odunpazarı aynı Tepebaşı gibi, Köprübaşı gibi modern ve çağdaş bir yönetimle kent haline gelecek. Biz, çarkın dişlilerini tamamlamak üzere yola çıktık. Eskişehir Odunpazarı'yla, Tepebaşı'yla, Büyükşehir'iyle, Sivrihisar'ıyla, Çifteler'iyle, Seyitgazi'siyle, Mahmudiye'siyle, Mihalıççık'ıyla, İnönü'süyle, Han'ıyla, Günyüzü'yle, Sarıcakaya'sıyla, Mihalgazi'siyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükşerşen ve Mustafa Balbay, iki beyaz güvercini gökyüzüne bıraktı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Balbay Kazım Kurt Odunpazarı Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title