Haberler

Mustafa Balbay, Cumhuriyet Gazetesi'nde Alkışlarla Karşılandı

Chp İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Cumhuriyet Gazetesini ziyaret etti.

Chp İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Cumhuriyet Gazetesini ziyaret etti. Gazetenin yazarları ve çalışanları tarafından alkışlarla karşılanan Balbay "Okurlarımın hakkını nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum. Onların sevgisini hak etmiş olmayı çok diliyorum" dedi.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay cezaevinden çıktıktan sonra ilk defa Cumhuriyet gazetesinin İstanbul'daki merkezine geldi. Burada yazarlar ve çalışanlar tarafından alkışlarla karşılanan Balbay, arkadaşlarına sarılarak hasret giderdi. Balbay, tek tek gazetenin servislerini dolaşarak çalışanlarla kucaklaştı.

Karşılamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balbay, "İçeride bir ahtım dışarı sağlıklı çıkmak, diğeri de bütün sevdiklerimi sağlıklı bulmaktı. Bugün Cumhuriyet'e geldim. Bugün burada kucakladığım insanlar arasında İlhan Selçuk, Deniz Som, Mehmet Sucu, Abdülkadir Yücelman olmasını isterdim. Çok kayıplarımız oldu. Birazda onların hüznünü hissederek geldim. Ama sonuçta hayat da devam etmek zorunda. Çok mutluyum. 4 yıl 9 ay bir saat gecikmeli geldim. Cumhuriyet benim yuvam, evim, çalışma yerim" dedi.

BALBAY: EN ÇOK DOSTLARLA BULUŞMAYI ÖZLEDİM

Cezaevinde kaldığı süre içinde en çok dostlar ile buluşmayı özlediğini söyleyen Mustafa Balbay, "İçerisi bir gram toprağın olmadığı bir yer. Onun için toprağı, ağaca dokunmayı özledim. Ankara'da bol bol ağaçlara dokundum.20 adet ağaç arkadaşım var benim. Bir de dolu salonlara bir şeyler anlatmayı özledim. Bundan sonra bol bol onu yapacağım. Okurlarımın hakkını nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum. Onların sevgisini hak etmiş olmayı çok diliyorum. İçeride en çok ne zaman çıkacağını bilemezsin ama nasıl çıkacağını sen bilebilirsin sen karar verebilirsin. Nasıl çıkacağıma ben karar verdim" diye konuştu.

(BB) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Gazetesi Mustafa Balbay İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title