Haberler

Müslümanların Acısını Paylaşmak İçin Hurma ve Simitle Oruç Açtılar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karatekin Parkı'ndaki iftar hazırlığı - Oruçların yağmur altında hep birlikte açılması- AK Parti İl başkanı Celal Kaman'ın açıklaması Müslümanların acısını paylaşmak için hurma ve simitle oruç açtılar- AK Parti Çankırı Gençlik Kolları tarafından İslam coğrafyasında yaşanan acıları paylaşmak amacıyla "Bir simit bir hurma" iftarı yapıldı AK Parti Çankırı Gençlik Kolları tarafından, İslam coğrafyasında yaşanan acıları paylaşmak amacıyla "Bir simit bir hurma" iftarı yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karatekin Parkı'ndaki iftar hazırlığı - Oruçların yağmur altında hep birlikte açılması- AK Parti İl başkanı Celal Kaman'ın açıklaması Müslümanların acısını paylaşmak için hurma ve simitle oruç açtılar- AK Parti Çankırı Gençlik Kolları tarafından İslam coğrafyasında yaşanan acıları paylaşmak amacıyla "Bir simit bir hurma" iftarı yapıldı AK Parti Çankırı Gençlik Kolları tarafından, İslam coğrafyasında yaşanan acıları paylaşmak amacıyla "Bir simit bir hurma" iftarı yapıldı.Karatekin Parkı'nda düzenlenen iftar programına, AK parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman ile partililer katıldı. İftara katılanlar, akşam ezanının okunmasıyla yağmur altında hurma ve simitle oruçlarını açtı. AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, yaptığı konuşmada, dünyanın dört bir yanında zulüm gören Müslümanlara destek olmak amacıyla AK Parti teşkilatı olarak toplandıklarını söyledi.İslam coğrafyasında yaşanan acıları paylaşmak amacıyla böyle bir iftar programı düzenlediklerini belirten Kaman, şöyle konuştu: "Bu vesileyle orucumuzu Müslüman kardeşlerimiz gibi açtık. Doğu Türkistan'da, Suriye'de, Filistin ve Arakadan'da oruç tuttukları için zulüm gören Müslüman kardeşlerimizi biraz da olsun anlamaya çalışıyoruz. Ramazan-ı Şerif ve tutulan oruçların hürmetine İslam coğrafyasında yaşayan, zulüm gören tüm kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Müslüman kardeşlerimiz asla yalnız değildir."?Yağmur atlında yapılan iftarın ardından partililer parktan ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Çankırı Kaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title