Haberler

Müslüman Yolcuları Terör Şüphesiyle Uçaktan Attılar

Güncelleme:

ABD'de, şüpheli hareketleri yolcuları tedirgin eden biri kadın üç erkek dört Müslüman yolcu güvenlik gerekçesiyle uçaktan indirildi.

ABD'de biri kadın üç erkek dört kişi Baltimore- Washington hava limanında şüpheli davranışları sebebiyle uçaktan indirildi.

SALDIRILARI İZLEYEN YOLCU TEDİRGİN ETTİ

İddiaya göre dört kişilik Ortadoğulu görünümlü grubun şüpheli hareketleri yolcuları tedirgin etti. Salı günü Baltimore-Washington Thurgood Marshal Uluslararası Havalimanı'nda uçak pistte ilerlerken Paris saldırılarını izleyen gruptan bir erkek yanındaki bayanı tedirgin edince, kadın çocuğunu da alarak uçağın arkasına geçti.

GÖREVLİLER DÖRT YOLCUYU UÇAKTAN İNDİRDİ

Tedirgin olan kadının haber verdiği uçağın güvenlik görevlileri söz konusu gruba yönelerek onlara uçaktan inmeleri gerektiğini söyledi. Pistte kalkışa hazırlanan uçak geri dönerek kapıya yanaştı ve söz konusu dört yolcuyu uçaktan indirdi.

HAVAYOLLARI ÖZÜR TALEPLERİNİ REDDETTİ

Birkaç saat gözetim altında tutlan grup haklarında hiçbir suçlama yapılmadan salıverildi. Bu olayın ardından özür taleplerini reddeden Spirit havayolları; "Biz hiç bir yolcumuzu ırkı, inancı ve nereli olduğuna göre ayrım yapmıyoruz. Biz bahsi geçen dört yolcuyu uçuş güvenliğine aykırı hareket ettikleri ve mürettebat ile işbirliği yapmadıkları için uçaktan indirdik." diye açıklama yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Washington Baltimore Paris Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Vatansever:

Nasıl sizin fas tunus cezayir mısır libyalı müslüman insanlara kullandığınız gibimi? Ya araplar arapça konuşmuyor artık! Cezayir fransız olmuş. Dünyanın en vahşice saldırı düzenleyen ırkı hıristiyan sürüsüdür. Kişisel olarak fransa asalayi pkk yı ne görüyorsa bende öyle görürüm.

6
2
yanıtYanıtla
Oooo:

Demokrasi , harika. İçimizdeki hainler görün bunları

7
0
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

İSLAM COĞRAFYALARI İÇİNDE LAİK DEMOKRATİK ÇAĞDAŞ İNSANCA YAŞAYAN 2 ÜLKE VARDI. BUNLARDAN BİRİ SURİYE ŞİMDİ İŞİDÇİLEŞTİRİLİYOR DİĞERİ ATATÜRKÜN TÜRKİYESİ O DA AKP LİLEŞTİRİLİYOR. İSLAM AVRUPANIN GÖZÜNDE ARTIK BARBARLIKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL.

4
2
yanıtYanıtla
pideci:

Almayin ucaklara birakin develerle, katirlarla, eseklerle yolculuk yapsinlar, gavur icadini nasil kullanirsiniz arap davarlari.

1
5
yanıtYanıtla
RBK:

Turkiyedeki turklerin muslumanliga bukadar karsi olacagini bilmiyordum…birde ozgurluk diyorsunuz. O ''gavur'' dediginiz bizelere mescid hazirlayip herseyimize saygi gosteriyorlar… sizde medeniyet deyip durun…. onu bir gun kara kabirde gorursunuz…. Rabbim yardimcimiz olsun…fitne fesat insanlardan uzak tutsun…. yasasin AKP…catlayinda patlayinda emi…. ::::)))) LOL

4
2
yanıtYanıtla
Derya:

Hadi HDPliler yorum yapın bakalım. Sizi pislik teröristler

1
5
yanıtYanıtla
narlı:

ne beklersiniz sizi güllerlemı karşılasınlar işidçiler derya senide o biçim etmek lazım

1
3
yanıtYanıtla
TOKATLI:

EEE İŞTE İSLAMAFOBİ BUDUR BU IŞİDİ MÜSÜMANLARIN YOK ETMESİ GEREKİR

3
0
yanıtYanıtla
can:

abd ve ab de her müslüman süpheli ve potansiyel birer teröristtir

2
0
yanıtYanıtla
Konyali:

Dogru, muslumanlar esege yoksa deveye binsinler. Viyana''dan selamlar.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title