Haberler

Müslüm Babanın Aranjörü Devleri Buluşturdu

Güncelleme:

Müslüm Gürses gibi dev bir ismin ve daha nice ünlülerin uzun yıllar aranjörlüğünü yapan Arapoğlu, hayattaki en büyük isteği olan, kızı Elif'e ithafen bir düet albüm yaptı.

Tüm ailesinin müzisyen olmasından dolayı müziğe çocuk yaşta başlayan ve başladığı günden beri stüdyolardan çıkmaya fırsat bulamayan ünlü aranjör Mustafa Arapoğlu, bu defa kendi albümü için stüdyoya girdi.

Sevmeye Devam isimli bu albümde,hastaneye yatmadan evvel bir gün önce aranjörünü ziyaret eden ve studyoya giren Müslüm Gürses'in son ses kaydına da yer veren aranjör Mustafa Arapoğlu, Musıcom etiketiyle çıkan ilk albümünde İsmail YK, Yıldız Tilbe, İzzet Yıldızhan, Türkü, Nuray Hafiftaş ve Murat Ünalmış gibi dev isimlerle düet yaptığı gibi ilk klibini de milyonların sevgilisi İsmail YK ile birlikte oynayarak çekti. 21 Ekimde bu sürpriz ve çok konuşulacak klibin ilk gösterimini yapacak olan ünlü aranjör '' Musicom ailesi ve İsmail YK' ya derinden teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Müslüm Gürses Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title