Haberler

Muşlu Gençler İspanya Yolcusu

Genç Birikim Derneği (Genç-Bir-Der), ‘Herkes için Erasmus-Erasmus For All’ programıyla gençleri Avrupa’ya göndermeye devam ediyor.

Genç Birikim Derneği (Genç-Bir-Der), 'Herkes için Erasmus-Erasmus For All' programıyla gençleri Avrupa'ya göndermeye devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Genç Birikim Derneği Başkanı Salih Yüce, "Gençlerimizin eğitim hayatına ve kişisel gelişimine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Ülkemizde yaptığımız çalışmaların yanı sıra yurt dışında kurduğumuz ortaklıklarla gençlerimizi Avrupa ülkelerindeki projelere göndermeye devam ediyoruz. 2013 yılında 100'ün üzerinde genci yurt dışındaki çeşitli programlara göndermiştik. 2014 yılında yine 100'ün üzerinde genci yurt dışına göndermek istiyoruz ve bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. 2014 yaz döneminin ilk etabında gençlerimiz İtalya, Polonya, Ermenistan ve İspanya'ya gidecek. Gençlerimizin ulaşım masraflarının yüzde 70'i, vize ve konaklama masraflarının tamamı program kapsamında karşılanacak. İlimizde yaşayan gençler, bu programdan faydalanmak için bizimle iletişime geçebilir. Gençlerimiz Yourocrisis Alternatives isimli proje kapsamında İspanya'ya gitti. Bu projede gençlerimiz katılımcı ülkelerin girişimcilik ve işsizlik üzerinde durum analizi, oluşan ekonomik krizlerin topluma etkisi ve bu konular üzerinde neler yapılabileceği konusunda çalışacaklar. Ayrıca kültürler arası öğrenme ve inisiyatif geliştirme üzerinde duracaklar" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İspanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title