Haberler

Muşlu Çiftçilerden Vali Yavuz'a Ziyaret

Muş'ta bağcılık yapan çiftçiler, Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Muş'ta bağcılık yapan çiftçiler, Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yavuz, devletin insanlara hizmet etmek için kurulduğunu belirtti. Devletin en önemli görevinin vatandaşının ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermek olduğunu anlatan Yavuz, devletin vatandaşını mutlu ettiği ölçüde kıymetli ve değerli olduğunu hatırlattı.

Devlet organizasyonunda görev alan tüm görevlilerin hedefinin hizmet ettiği kesimleri memnun etmesi, onların sorunlarını en kısa sürede çözüyor olmasına bağlı olduğunu belirten Yavuz, şunları kaydetti:

"Vatandaşın sorunlarını çözdüğümüz ölçüde işimizi iyi yaptığımızı, vatanımızı ve milletimizi çok sevdiğimizi anlayıp idrak ederiz. Çünkü millet bizim patronumuzdur. İlimizde önemli bir yeri olan bağcılığın da tekrar eski günlerine kavuşması bununla beraber yeni gelişimlerinde takip edilerek pazar alanını genişletmesi zorunluluktur. Bizlerde valilik olarak vatandaşımızın buralarda karşılaştığı sorunları tespit edip bunların çözümü noktasında gayret sarf ediyoruz. Bağ yollarında yaptığımız parke çalışması ve yeni getirilen su kaynakları ile bu bölgede bağcılığın gelişeceğine ve kentin bağcılık konusunda geçmişte sahip olduğu konuma tekrar kavuşacağına inanıyoruz."

İncebel bağcılarından Mehmet Salih Kaya, daha önce yaşadıkları su sorunu Vali Yavuz'un gi·ri·şi·mi·yle çözülmesinden ötürü kendisine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title