Haberler

Muslera: Volkan Demirel Çok İyi Bir İnsan

Güncelleme:

Galatasaraylı Fernando Muslera, "Volkan Demirel'le İtalya'ya giderken konuştuk. Çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Kendisine büyük saygım var." dedi.

Galatasaraylı Fernando Muslera'dan Volkan Demirel için övgü dolu sözler. Uruguaylı file bekçisi, Hürriyet gazetesine konuştu ve "Volkan'la çok kıyaslanıyorsunuz. Hem kaleciliğiniz hem de karakteriniz... Ne düşünüyorsun" sorusuna şu yanıtı verdi:

"BEN VOLKAN'A ÇOK SAYGI DUYUYORUM"

-Ama bu, kıyaslama yapılmaması gereken bir konu... Herkesin çalışma stili ve kalecilik stili farklı olduğu gibi karakteri de farklı. Ben kendisine çok saygı duyuyorum. Bir keresinde İtalya'ya giderken aynı uçaktaydık ve muhabbet etme fırsatımız oldu. Çok iyi bir insan olduğunu o yolculukta gördüm. Volkan, Türk futbolunu benden daha iyi tanıyor.

"BELKİ DE HAREKETLERİ BİLİNÇLİDİR"

Ben dört seneden beri buradayım, o bu ülke futbolunun arasına doğmuş. Belki de hareketleri ve yaptığı davranışlar bilinçlidir. Çünkü kendisi normalde çok iyi bir insan ama ona da çok kötü davrandıklarında böyle reaksiyon veriyor. Belki de böyle yaklaşmamız gerekiyor bu konuya. Volkan sadece Türkiye'de değil bütün dünyada tanınmış bir kaleci. Saygı duymak gerek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Hürriyet İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

bjk:

muslera bir psikoloğa görün bence. . .

4
4
yanıtYanıtla
C.A.H:

Maalesef elin Uruguaylısı anlamakta zorlanmıyor ama Naciz Millet''im hala olayı anlayamadı,

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title